No hlavně ale tobě se to sr*lo poněkud víc a rychlejš než měStanley__001x píše:Né že bych se ti smál jako ty mne...
I když tvuj odhad napřed na vrzání a pak při 5000km průsak tě vyšel u mě naprosto dokonale
Moderátor: Moderátoři
No hlavně ale tobě se to sr*lo poněkud víc a rychlejš než měStanley__001x píše:Né že bych se ti smál jako ty mne...
Nechtěl jsem říct že mi u 02 nebo 043 spojka nefungovala ale jsen tak "naučený" jezdit . Prostě když řadím (ať již nahoru nebo dolu) jen výjmečně používám spojku . Chce to vědět jak na to , cit a cvik a pak není divu že spojka vydrží 250 000 Km . A dodám že jsem nikdy kvůli tomu neopravoval převodovku .Saša píše:já tak řadím spoustu let
V Jedovnici zdarma na svém Vaze zaškolím a zjistíte že jízda "bez" spojky je daleko "plynulejší" . Není to ovšem na závodění ! (nemyslím tím rychlost) .Laďuša píše:Asi se to pro jistotu začnu učit
No....takže škoda, že jsem tutý možnosti zaškolení nevyužil, cestou domů jsem se od Havlíčkovo Brodu musel školit sám... A ono to vážně jde, ale chce to větší trénink než mých 200km (celá trasa necelých 350, takže přes půl cestySaša píše:V Jedovnici zdarma na svém Vaze zaškolím a zjistíte že jízda "bez" spojky je daleko "plynulejší" . Není to ovšem na závodění ! (nemyslím tím rychlost) .Laďuša píše:Asi se to pro jistotu začnu učit