Tož bych taky chtěl poděkovat všem, kteří se o tento sraz postarali, naplánovali vše potřebné, zajistili kemp atd atd .... Jsem rád, že jsem mohl alespoň lehce přispět jízdou zručnosti a zároveň se omluvit JmJ, jak to nakonec dopadlo s těma kuželama. Měl jsem slíbenou pomoc od dvou lidí (jmenovat nebudu), ovšem dopadlo to tak, že se tito bavili úplně někde jinde .... Tudíž jsem se nestihl ani najíst (Dandy díky za tatranku

) a hned po jízdě zručnosti docela dosti odpadl. Ani nevím kdo mi pomáhal kužely a vše ostatní poklidit (díky! ). Že kužely zůstaly na místě až do večera, jsem zjistil až večer když pro ně šel Drobek (chvíli před tím jsem se navrátil z chatky). Díky mojí indispozici způsobené Laďušovým Větrem z hor, Alpským DYYchem a kaštanovkou, zapíjenou domácími pálenkami a následným dopoledním hladověním jsem přišel i o Spanilou jízdu, což mě velice mrzí. Navíc díky starostem okolo tej blbej spojky u bratránkovi 21061 jsem na sraze neměl ani Oranžádu a celkově si za sebe sraz moc neužil. Naštěstí jsem stihl alespoň po večerech dobře pokecat s ostatními Lada-šílenci
Speciální poděkování:
- všem co zajišťovali sraz
- Honzovi 21061 za ubytování papírových rour
- Dandymu za Tatranku u Jízdy zručnosti
- Koprovi za večerního buřta, který mi alespoň trochu zlepšil zažívání
- a vůbec všem lidem, s kterýma jsem stihl i nestihl pokecat
Sraz byl i přes prvotní špatné počasí velice pěkný, jen Laďušo .... s větrama už ke mě nechoď!!