mamina ma polo tri roky stare (posledni generaci, kupovane jako nove) motor 1.2htp , klima, el okna, mlhovky... s autem nebyl jedinej problem ale jak pise Nulašestka je to auto do mesta, a ve 4 lidech - vsichni pres 175cm - je to nepuzitelny auto na delasi trasu jak 100km. Polo ano, ale do mesta a nebo na delsi jezdeni ale maximalne dva lidiNulašestka píše: ...Ještě je taky zajímavá alternativa doprodej současné generace VW Pola... ...Do města super auto, ale pro rodinu a na veškeré cestování asi ne. ...
Kalinu nebo ne?
Moderátor: Moderátoři
bad sex is better than a good day at work
Po dlouhé době zdravím. Ted je pěkná akce u fordu - Fiesta v plné výbavě vč. klima za akční doprodejní cenu 229 900 kč. Za doplatek 10 000 kč je pak packet CD, vyhřívané přední okno + zrcátka atd. Myslím že docela fajn nabídka. Jinak Fiat punto mohu doporučit. Je to celkem bezproblémové auto a s motorem 1.2 a velice pěknou spotřebou ( do 6l )
ŠKODA FABIA combi 1.9 Sdi AUTOŠKOLA - přesto fanda vozů LADA
Po tom čo ste mi napísali to zhrniem asi takto:
1. Punto - za tie peniaze asi najlepšie čo kúpim. Dobrá výbava, motor a vo vnútri je celkom priestranné.
2. Sandero - je to nové a bojím sa, že sa takisto nevyhne zvolávacím akciám, ktoré poznajú aj majitelia Renaultov aj Dácií Loganov
3. Fabia Sedan - u nás ju už dopradávajú, ale za tie peniaze to nič nemá. A je malá. Nehovoriac o 1.2 HTP Jedna Škodovka mi v mojom živote stačila
4. Thaliu aj Kalinu sme vylúčili už na začiatku
No a kórejské auto určite nechcem. A na japonské nemám
Zaujímavé je to aj s tou Fiestou, ale ako tak pozerám stránku Forda, tak u nás takú akciu asi neponúkajú.
Tak čo mi poradíte? Zoberiem to Punto?
1. Punto - za tie peniaze asi najlepšie čo kúpim. Dobrá výbava, motor a vo vnútri je celkom priestranné.
2. Sandero - je to nové a bojím sa, že sa takisto nevyhne zvolávacím akciám, ktoré poznajú aj majitelia Renaultov aj Dácií Loganov
3. Fabia Sedan - u nás ju už dopradávajú, ale za tie peniaze to nič nemá. A je malá. Nehovoriac o 1.2 HTP Jedna Škodovka mi v mojom živote stačila
4. Thaliu aj Kalinu sme vylúčili už na začiatku
No a kórejské auto určite nechcem. A na japonské nemám
Zaujímavé je to aj s tou Fiestou, ale ako tak pozerám stránku Forda, tak u nás takú akciu asi neponúkajú.
Tak čo mi poradíte? Zoberiem to Punto?
-
Cože? Tady je od 249 000 Kč bez klimy. Ještě před rokem a půl stálo o 50 000 Kč víc.Radovan píše:Keď ste spomínali Polo, tak to sa mi do mojej ceny nezmestí.
V porovnání s foxem je mnohem praktičtější a dospělejší, ale fox zase jede se stejným motorem o poznání lépe, neb je lehčí. Polo nabízí výborný poměr komfortu a ceny (navíc je to VW, to je prostě poznat jen člověk nasedne). Negativem je nuzný a žravý motor, ale těch 51Kw už se dá přežít. Ve městě je to nedostižná štika, na jedničku a dvojku vyrazí jako z praku, ale od 80 km/h už je to pochopitelně chcípák.
Tak tak. Korejce není třeba se bát. Pokud mohu radit já, punto je asi nejlepší volba. Vzhledem k poměru ceny a výbavy a kvality.Zbytečně bych to nekomplikoval. Vem v úvahu dostupnost servisu ve tvém okolí a jeho pověst, abys nemusel případně cestovat za servisem přes celou SR
ŠKODA FABIA combi 1.9 Sdi AUTOŠKOLA - přesto fanda vozů LADA
Povedal by som,dobrá cena http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lox1xx1nvn2d
a ten cas... hodina * 300 CZK ...paves píše:dovoz? dva lidi v jednou aute pro kalinu a kalina prijede po svejch a pak je to prihlaseni, nevim presne jak je to s dovozovou kontrolou ale u novyho auta to nebude nic hroznyho. myslim ze vsechny veci by se do 10ti tisic vesly bohate
(nepocital sem to, treba to i tak vyjde levneji )
VAZ 2104 1.3 1989