Jo, jasně 141001 já jsem se nějak přeťuknulLaďuša píše:No jo no, tuta Bobina (089) asi holt eště neprošla opravou potom, co byla uznaná jako historická... Koukam, že patří NTM, kdežto 141.001 je ČD.

Moderátor: Moderátoři
No jak co...taky se mě ty reklamy nelíbí, ale zase aspoň ty mašiny jsou jiný...a třeba ty decentní šípy od ČEZu nejsou zas tak zlýMichal Pokorný píše:Copak jednotné nátěry, ale ty "celomašinové" reklamy to je teprve humus.
No jo, jenže jak pravívala moje babička Z hov..na bič neupleteš. V překladu do LADOvštiny, ze starýho krámu novej neuděláš. Taky mám rád starý stroje, ale poslední dobou mně čím dál víc začínají štvát tím, že vyrobit z nich nové je nákladnější než ten nový a daleko modernější-konvenčnější koupit.Michal Pokorný píše:Hm, divné to strojeNovota mi smrdí
Pravda, já vím, jak rád se vozíš Žabotlamy.Michal Pokorný píše:Nic nepředělávat a nechat to jak to je
Hm, jako prepáč, ale červená čepice je u výpravčích zcela běžná.Michal Pokorný píše: ...V Žalhosticích i v Litoměřicích ještě výpravčí s červenými čepicemi. .....
A když přijížděl do Litoměřic vlak od Lovosic tak paní výpravčí vyběhla ven na nástupiště a do kolejiště vystrčila ruku a v ní měla takovou tu klasickou lucerničku.
...