Ehh, také jsem toho měl spoustu v plánu, nakonec jsem jen dofouknul pneu, dolil vodu do ostřikovačů ......... a děj se vůle božíHonza 21061 píše:Já taky. Zítra se dá dohromady jen to, aby mi neuletělo kolo, zbytek se nestihne, takže až na srazu. Zničehonic se to strašlivě rozežralo a 10 litrů na 100 mimo město s minimálním zatížením není výjimka. Ještě pár věcí mi tam nesedí, tak zkusím udělat co se dá a nějak už to tam dojede...Michal Pokorný píše:no no, opatrně, mám nemocné vozítko
Kolony směr Jedovnice
Moderátor: Moderátoři
- Michal Pokorný
Dnes tak jako každý den jsem otočil klíčkem a ono to chytlo a jelo normálně , proto předpokládám že to zítra také chytne a doveze do Jedovnice . Jsem atejista díky bohu .Michal Pokorný píše:děj se vůle boží
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Staňo, kdyby jsi se tu objevil, tak bych to asi viděl tak kolem 11. někde na Borech
No a jestli se tu nezjevíš, pak tě zejtra brnknu
No a jestli se tu nezjevíš, pak tě zejtra brnknu
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Já nemám dolito do ostřikovačů nic, je tam pomalu jen vysrážená pára a různé zpětné úkapy z hadičky. Protože nemůžu sehnat Glacidet od Velvany, zůstane to tak i nadále. Zítra mě čeká rychloúklid interiéru.
Kolo už naštěstí neupadne, byla jen lehká vůle v náboji a 4000 km starý čep MOOG sice po několikanásobném testování žádnou vůli nevykázal, ale zkrátka si tak pocvakává a mám to nechat...
Byl malý odtrh, takže vše seřízeno, zítra si ještě nařídím nový předstih a potom vám budu všem ujíždět! Jo, budu rád, když zase nepojedu za 10... To bylo způsobeno jiskrou, která šla z palce na kabely úplně šejdrem a celý rozdělovač byl od rozcákaného oleje, protože jsem ho přemazal.
Kolo už naštěstí neupadne, byla jen lehká vůle v náboji a 4000 km starý čep MOOG sice po několikanásobném testování žádnou vůli nevykázal, ale zkrátka si tak pocvakává a mám to nechat...
Byl malý odtrh, takže vše seřízeno, zítra si ještě nařídím nový předstih a potom vám budu všem ujíždět! Jo, budu rád, když zase nepojedu za 10... To bylo způsobeno jiskrou, která šla z palce na kabely úplně šejdrem a celý rozdělovač byl od rozcákaného oleje, protože jsem ho přemazal.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jaj, na to prď, já jsem sice dolil, ale jaksi jsem zjistil, že to poněkud netěsní, neboli vůbec, takže cívka, chladič i nápravnice jsou dozelena, ale nasrat bo kua barva srazy nedělají, takže poprostu dojedu i kdyby ne....,Honza 21061 píše:Já nemám dolito do ostřikovačů nic,
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Michal Pokorný
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele: