BUCHOT Z MOTORA - prosím pomožte

Moderátor: Moderátoři

čmelák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čmelák »

tak nerobil som to prvy ani posledny :-D nic na tom nie je a nepotrebujes ani zadny special vercajk :D
inetko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od inetko »

nooo vážený, aby som tu uviedol na správnu mieru. po dnešnom dni som presvedčený, že nechcem žiadne auto. miesto toho aby som víkend trávil pekne s mojou priateľkou a užívali si voľný čas, rozhodol som sa (ako už viete) opraviť žiguli. Neviem či som dnes mal deň blbec, ale určite si zaslúžim veľkú poklonu. za 7 hodín som dal dole jedine tak štartér. minimálne 5 náterov gumoasfaltu + dokonalá ochrana voči povoleniu - korózia za vypýtala moje nervy, ktoré pretiekli. Nič neobvyklé som však nespozoroval pri vytiahnutóm štartéry. navonok vyzerá byť všetko v poriadku. pravdepodobne bude chyba asi niekde na kľuke a to už nehodlám riešiť. mať garáž a jamu, to je iná vec. ale robiť to pred bytovkou a počúvať hlúpe invektívy senilných dôchodcov a myslí si jaké má fáro. naštartuje embéčku spraví dimovú clonu a odíde. keď sa vracia z plánovanej cesty, div, že mi po nohách neprešiel. ďakujem všetkým za rady! keď naberiem elán, tak to pôjdem rozobrať ešte raz :), dobrú noc...
Barborka BA3 21061 :), Suchoň
OndrejGTi

Příspěvek od OndrejGTi »

tiez som si pred intrakom pri vymene vyfuku uzil... ako pred polnocou s ozranmi, tak s autom :roll: preto ked uz dalsiu ladu, tak len vo velmi dobrom stave (moze byt aj tuknuta, roboty sa nebojim... ale s koroziou bojovat nebudem, proste zhnitu nekupim. cas je drahy na to aby som ju lepil. radsej priplatit a potom pravidelne osetrovat podvozok)
rosta

Příspěvek od rosta »

sorry ale nechápu co má společnýho spojka a shnilá kastle-to je přece jedno měnit spojku na krásném nebo hnilém autě ne :?: a podle příznaků bych to tipnul na rozsypanou lamelu-dělalo mě to hroznej bordel a nešlo řadit- lamela v pí.i
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
OndrejGTi

Příspěvek od OndrejGTi »

nepisal som to tebe...
inetko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od inetko »

no prevodovku som chcel dať dole na ulici a tam treba povoliť výfuk, skrutky ktoré upevňujú kardán a tak ďalej.... no ja si tiež myslím, že to bude spojka, ale neviem. ja na to nemám podmienky aby som to menil. možno to odnesiem do servisu, neviem uvidíme... dosť tam toži už hučia aj zadné ložiska a kardánový kríž. a už len dva roky opravujem a stále je čo. už ma to nebaví...
Barborka BA3 21061 :), Suchoň
Maysner

Příspěvek od Maysner »

kdyz jsi z TT radsi se domluv s cmelem nebo nekym jinym pobliz. ale servis kazdopadne ne
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Odpovědět

Zpět na „Hnací soustava“