![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![:shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
tak nevím, jestli se jet ptát zase tam či raději do Plzně...
Moderátor: Moderátoři
No nevim, v Plzni je to ve společným sídle s citrónama, takže jestli používají společný servisní místo? Jestli vůbec servis Lad tam provozujou.Martis píše:či raději do Plzně...
Ahoj jestli Příbram, nebo Plzeň, to bohužel neporadím, ale já vím jistě, že kdybych kupoval novou ladu, tak jedině v Sadský.Lidskej a profesionální přístup, ochota, znalost těchle aut a diagnostika to je tam prostě špička.Umí poradit, dílnu sice nemají moc velkou, ale tři auta tam zaparkuje.Mají tam i brzdovou stolici, ten přístroj na seřizování světel a tak.Když si koupíš kalu tam, tak i za cenu toho že to budeš mít dál budeš mít k tomu vynikající služby a nezmaří Ti třebas časem něco na autě, kdybys náhodou tam musel kvůli závadě, což bych Ti teda vůbec nepřál.Jestli si jí koupíš, tak přijeď na sraz.Kalina kombi ještě na srazu nebyla, ba co víc myslím, že ani tady v klubu nikdo nemá kombíka.Martis píše:Je to již skoro 10let, co jsem zvažoval tehdy koupi 2111. Ale ani ne prezentace a přístup prodejce Lady v Příbrami v Technole mě pak odradil, ale snaha o ukázku jejich servisu.Zavedli mě někam do suterénu - nebot´celý objekt je zřejmě bývalá velkoprodejna potravin , kde v suterénu byly zřejmě sklady brambor
- a zřejmě to mělo být jejich servisní centrum. Tma jak v ranci - pár zářivek u stropu svítilo jak bludičky a jeden ponk s plechovou skříní. Marně jsem někde hledal moderní zvedák či servisní centrum, počítač apod. - prostě moderní vybavení běžné dnes v jakémkoli i neznačkovém servise.Dodnes mají jen e-mail - nemají ani žádné WWW.stránky. Na dotaz, co by dělali, kdybych chtěl nově nastříkat po pár letech provozu nového vozu např. spodek vozu mi bylo sděleno, že to nedělají a auto někam vozí, což se mi vůbec nelíbilo, aby mi auto vandrovalo bůhví kam.
Nevíte, jak to tam vypadá dnes??? Nemáte někdo auto tam odtud a neservisujete ho tam??? Uvažuji nyní po osmi letech - po tehdejší následné koupi nové akční výběhové Škody Felicie Combi - o dalším novém voze a padla mi do oka Kalina combi Lux,
tak nevím, jestli se jet ptát zase tam či raději do Plzně...Obrázek