KAROSERIA,STRIEKANIE,NOVE DIELY
Moderátor: Moderátoři
- swics
- Kontaktovat uživatele:
KAROSERIA,STRIEKANIE,NOVE DIELY
vsetko ohladne karoserie
- Kewint
- Kontaktovat uživatele:
a jak je na tom zle? aby to bylo na co přidělat soused má tak shnilýho favorita že po odkrytí kobercu je skrz podlahu videt na zem....... a od jednoho prahu k druhýmu je skrz vidět až na Šumavu... 

Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
- swics
- Kontaktovat uživatele:
neni na tom zle ale uz pocitam do buducna ja som skolak takze aby som vedel kolko si mam nasetrit do 2 rokoch:D ono to vydrzi ale ja som detailista musim to mat vsetko krasne:D,,,,,,,a dalsie sa mi neoplati kupovat to ako keby som vymenil zenu:D to auto ma uz svoju historiu a dusu...............podlahy su 100 percent ok,ostatok na 90,1 percent good ale len z vonku co sa skriva pod farbou je len otazka casu,,,,napiste niekto co to moze asi $$$$$$ aj so striekanim a navaranim novych dielcov
asi tak. mam meneny vsechny 4 blatniky, zadni vnejsi podbehy(ty pulmesice), prahy, vyvareny podlahy. delal to otcuv znamej takze za praci jsem dal 10tis. ale podlahy musim na hodne mistech udelat znovu
a to je hodne veci hned vedle novyho plechu. zjistil jsem to az jsem zacal sundavat vsechny stary natery dolu
kdyz by to nebylo pres znamost tak 16tis plus by to nebylo udelany tak jak bylo ale vic odflaknuty

kdyz by to nebylo pres znamost tak 16tis plus by to nebylo udelany tak jak bylo ale vic odflaknuty
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009

Chatka 12 forever
Romania team 2009
Jasně, takhle dělá většina lidí. Když se řekne kompletní go karosérie, tak to znamená opravdu kompletní vyvaření veškerých zkorodovaných míst, ne jen výměna blatníků na shnilej podklad. Já svojí nulajedničku vyvařuju už dost dlouho, vždycky jak je čas a můžu říct, že už jsem na ní udělal stovky hodin a to jsem tak v půlce GO kastle. Mým oborem je právě karosařina, takže si s tim pěkně hraju, všechno poctivě pěčlivě, aby to bylo perfektní. A když to vezmu, tak kompletní go karosérie (třeba při renovaci veterána) je řádově na měsíce práce a cenově to bude stát několik desítek tisíc.
tak u me nastesti vsechnop pod blatnikama je opravdu zdravy. to jsem videl kdyz to bylo dole. akorat ty podlahy
a predni celo jsem tehdy vart nechtelk protoze se melo jen prekitovat a mel na to pak nekdy prijit nakej naraznik. takze jeste vymenim celo protoze je zhnily u tech der pro drzaky narazniku

E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Chatka 12 forever
Romania team 2009

Chatka 12 forever
Romania team 2009
Tak buď to zevnitř pomocí pák a kladiv vyklepeš ven a zvenku proti babce překlepeš (začni vymáčknutím tý prolisovaný hrany a potom postupně od krajů promáčkliny a jemně, ať neuděláš lupavku) a nebo obrousíš lak, navaříš na to trny a vytaháš to za ně ven a pak překlepeš. Doporučuju první možnost, výsledek bude uspokojivej, tepelně neovlivníš plech a zbytek dokituješ. V každým případě jak to začneš jakkoliv rovnat, tak je po laku a budeš to muset přelakovat, jinak to začne reznout. A obruš rovnou ty rezatý fleky na spodní hraně, než to bude do hloubky.
- Křečík Barbuška