vidim ze tzo tedy jelo 172 tacho a slo to dal nez tobe. budiz mu v egypte dobreHonza 21061 píše:Tak vidíš.

Moderátor: Moderátoři
Ovšem v tom případě to pak nejsou neobvyklé příhodyR.I.P. píše:Nejhorší je, že je to na denním pořádku.
já vezl minulý měsíc na vleku asi tak950 kilo kačírku a víc jak na dvojku jsem nejel-dost to lomcovalo s autem-ale dovezl okSaša píše:Škoda že jsem dnes neměl v autě foťák . Aneb "kdo šetří má za tři" a nebo kdo chce za každou cenu ušetřit nůže nakonec prodělat.
Jedu takhle od nás do města a co nevidím. Fábie s novou tváří kolem plno cihel i na střeše a uvnitř auta . Chlapík naložil odhadem dvě palety cihel (ty duté) na vozík a s vidinou úspory za odvoz vyrazil na cestu . Před křižovatkou šlápnul na brzdu a o ostatní se postarala váha a setrvačnost . U vozíku se zlomila oj ten narazil do silnice a zasekl se čímž se z něho stala nakloněná rovina . Co následovalo potom není nutno podrobně popisovat . Škodu bych odhad tak na 100 000 kč .
Takže : Až pojedete s naloženým vozíkem tak si dobře promyslete výšku , váhu a rozmístění nákladu . Setrvačnost není jen tak něčí výmysl , je to zákon a není proti němu odvolání .
Takových situací jsem zažil hodně, když jsem pracoval v cihelně a jezdil s vzv. Všichni to chtěli naložit přímo na vozík, ale po prvním položení, si to rozmysleli.Petr HC píše:Zakoupil paletu betonových dlaždic a přes rozmlouvání ještěrkáře si ji nechal celou naložit . Ale ouha ! Ještěrka nedosahla nad osu vleku a ještěrkář si paletu odložil na konec vozíku s tím ,že ji „postrčí“ nad osu . Jak vytahl vidle ,paleta převážila vozík i se Sierou .
... Takovýho šílenýho kruháku si lze nevšimnout???!!!Saša píše:Tak další ze soboty . Kdo jel v minulých dvou letech mezi Litoměřicemi a Lovosicemi musel "narazit" na ohromný kruhový obězd .(přivaděč na D8) . Ze strany od LTM i z LOVO je to "bez problémů" Tedy aspoň pro ty co si ho nevšimnou a vezmou to přes neustále nově vysazované stromky rovně nebo sečně .