Pražská setkání
Moderátor: Moderátoři
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Jo, kdybys řekl Kočku, tak to bych Ti ještě věřil a dokonce i záviděl, takový jsem prevít (jak známo)! Ale kočku? No, nezbývá, než vám oběma popřát, ať tam máte pohodu a uvidíme se snad na příští schůzi... Protože já tuto středu také nemůžu. Leda, že byste přišli za mnou na konečnou Na Knížecí, pokud přežiju dopoledne zubařku, tak mám mít 197.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
od kolika jezdíš? možná se tam potkámeHonza 21061 píše:Jo, kdybys řekl Kočku, tak to bych Ti ještě věřil a dokonce i záviděl, takový jsem prevít (jak známo)! Ale kočku? No, nezbývá, než vám oběma popřát, ať tam máte pohodu a uvidíme se snad na příští schůzi... Protože já tuto středu také nemůžu. Leda, že byste přišli za mnou na konečnou Na Knížecí, pokud přežiju dopoledne zubařku, tak mám mít 197.
Lada is the best.
LADALOVER TEAM
LADALOVER TEAM
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Nakonec jsem měl něco jiného, bylo to první den po nemoci a moje linky už byly až do pátku napsané na zálohy.
POZOR: Pokud mi to vyjde s dovolenou tak, jak si představuji a pokud nebude kolektivně moc práce na autech před srazem, mohla by být schůze v pravidelný čas na pravidelném místě 1. října!?
Tedy, samozřejmě musí být a já doufám, že se mi podaří se jí zúčastnit.
POZOR: Pokud mi to vyjde s dovolenou tak, jak si představuji a pokud nebude kolektivně moc práce na autech před srazem, mohla by být schůze v pravidelný čas na pravidelném místě 1. října!?
Tedy, samozřejmě musí být a já doufám, že se mi podaří se jí zúčastnit.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele: