Vlaky
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
hehe, tak v novej škole jsem přidělenej do jakýsiho kruhu či co to je E109...nepřipomíná vam to stroje 380ČD?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Michal Pokorný
http://www.litomericko24.cz/clanek-1566 ... _auto.html
Ti "řidiči" jsou opravdu kreténi. Zrovna nedávno jsem měl podobný zážitek, ale to bylo na přejezdu se závorami v N.Kopistech.
Přijíždím k přejezdu a už blikala červená, tak zastavím a čekám. Proti jela řidička (cca 30 let) s Felicií a zpomalovala, když v tom ji nějak ruplo v bedně nebo co a v době kdy už šly dolu závory tak na to šlápla a na poslední chvíli projela. Tu druhou závoru měla tak půl metru nad autem
Za to bych dával doživotní zákaz řízení !!
Ti "řidiči" jsou opravdu kreténi. Zrovna nedávno jsem měl podobný zážitek, ale to bylo na přejezdu se závorami v N.Kopistech.
Přijíždím k přejezdu a už blikala červená, tak zastavím a čekám. Proti jela řidička (cca 30 let) s Felicií a zpomalovala, když v tom ji nějak ruplo v bedně nebo co a v době kdy už šly dolu závory tak na to šlápla a na poslední chvíli projela. Tu druhou závoru měla tak půl metru nad autem
Za to bych dával doživotní zákaz řízení !!
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
A k tomu jí zabavit auto a demonstračně předvést, co s nim takovej dvou set tunovej vlak dokáže udělat....Michal Pokorný píše:Za to bych dával doživotní zákaz řízení !!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak víceméně až teď jsem zaregistroval novou řadu ČDC - dvouzdrojovou Žehličku 218. No tvar nový kapoty s nafťákem mě teda příde docela nehezky tam naroubovanej....
http://www.cd.cz/static/old/NEW/TCD2008/8_31ostr.htm
http://www.cd.cz/static/old/NEW/TCD2008/8_31ostr.htm
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jo, prej to začali dělat už v roce 2000 nebo 1, ale nakonec to dodělali až teď, protože tehdy upřednostnili řadu 340Laďuša píše:Wow, tak návrhy na zástavbu dieslu do žehličky jsem viděl už tak 6 let staré, ne-li starší... A nakonec to udělali...
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Michal Pokorný
Tak mě dnes v Lovosicích po dlouhé době z nádražního rozhlasu zahřálo "teplé lidské slovo" a ne ten strohý úřední automatický hlas
...... služební hlášení pro vlakovou četu rychlíku 785 čekáte na protijedoucí EC 177, opakuji hlášení pro četu sedmsetosmdesáááátpětky čekáte na stosedmdesááááátsedmičkuuuuu
A další "hlásicí" překvapení čekalo při zpáteční cestě v soupravě CityElefant, kde se místo automatického hlášení zastávek ozvalo : Služební hlášení, Romane paní si nechala někde uprostřed tašku, máme ji vysadit v Lovosicích
Ale jak jsem celé léto nenáviděl žabotlamy a užíval jsem si souprav CityElefant, myslím že teď v zimě budu mít ty mrchy žabotlamí rád.
V CityElefantu byla totiž zima jak v prdeli polárního medvěda a v žabotlamu velice příjemně přetopeno
...... služební hlášení pro vlakovou četu rychlíku 785 čekáte na protijedoucí EC 177, opakuji hlášení pro četu sedmsetosmdesáááátpětky čekáte na stosedmdesááááátsedmičkuuuuu
A další "hlásicí" překvapení čekalo při zpáteční cestě v soupravě CityElefant, kde se místo automatického hlášení zastávek ozvalo : Služební hlášení, Romane paní si nechala někde uprostřed tašku, máme ji vysadit v Lovosicích
Ale jak jsem celé léto nenáviděl žabotlamy a užíval jsem si souprav CityElefant, myslím že teď v zimě budu mít ty mrchy žabotlamí rád.
V CityElefantu byla totiž zima jak v prdeli polárního medvěda a v žabotlamu velice příjemně přetopeno
Naposledy upravil(a) Michal Pokorný dne pon zář 15, 2008 20:53, celkem upraveno 1 x.
- Michal Pokorný
A ještě jsem zahlédl cosi zajímavého za lovosickým nádražím. Na "seřadišti" nákladních vlaků (Lovosice-jih) stojí odstavený nějaký menší vagón s okny, již značně zaprášený a zamechovaný, červené barvy a na boku má nápis ve slovenštině (abych to nezkomolil napíšu to česky) : Vůz nesmí opustit území ČSSR.