Moderátor: Moderátoři
preco?ved teraz mam vzadu 175/70R13 tusim a pohodka,len stale to je este vysoky profil,ale jasne ze na 1.2ku to nebude ono,to uz potom na tu 1.5ku motor:)čmelák píše:ja sa do rozmerov pneu moc nevyznam ale ked tam das hento, si myslim cisto teoreticky, to auto vobec nepojde... bude vhodne tak do mesta a nejake tie drifty, ale zabudni na sprinty rychlost, nebodaj na nejaku trasu...
JJ cele kruhaAtex píše:ja mam gumy v zavitech ale ne ty kosty ale pres cely, jsou docela hodne ucine, mi to sedi jak pribite..
Tak vyměnit se to dá, musíš ale zapojit správně drátky na kontakty, abyto bylo stejně a taky koupit správný relé, aby to vydrželo ten proud.Seal píše:,neviem preco ale sa rozsvietia az po par minutach,ako keby rele sa muselo nahriat alebo co,a je to dost neprakticke kedze nemam chut stat 3-5minut na volnobehu kym zacnem svietit,neviete niekto da sa origo rele vymenit za tie nove take male cierne patice rele?
Nie v tom to nebude pretoze svetla mi sa tak rozvecuju odkedy som ju kupil,len v lete sa skor zapalili teraz ked je vacsia zima dlhsie im to trva.ale robili to aj pred montazou alarmuAtex píše:podivej se jestli ti neco nezkratlo jak ses snazil zapojit central na svetla, stalo se mi neco podobneho, zkratly mi blinkry a nejakou dobu nesly, pak se rozbehly
Neviem v utorok sa musim do toho pustit,pretoze mi uz uplne zuhasli svetla a nejdu okrem lavej zadnej ziadne:D:Da ja mam nejake relatka na vnutornych blatnikoch pri motoreLaďuša píše:No jestli to máš přes relé, tak ty se z výroby dávaly na podběhy v motorovým prostoru. Dobíjení na pravým, zbytek na levým (teda aspoň v 03 to tak je), jestli to je jinak, tak stejně budou na podběhach. Ale koukal jsem do Tůmy a ve změnach elektriky neni zaznamenáno, že by se do 01 montovaly relé světel.