SERVO
Moderátor: Moderátoři
SERVO
Dnes jsem kecal v praci z mechanikem ze stare školy a ten mi řek že se da namontovat z menšimy upravy servo z Fiat ARGENTA 2.5 TD.
Zaujimali jste se už o to někdy a jestli mate nějake napady tak se ozvěte.
PS: Vim že pořad vymyšlim kraviny ale nesmyte se na mě zlobit.Už jsem takověj
Zaujimali jste se už o to někdy a jestli mate nějake napady tak se ozvěte.
PS: Vim že pořad vymyšlim kraviny ale nesmyte se na mě zlobit.Už jsem takověj
elektricke by ale bolo lepsie nez hydrauilicke. Hydralicke ubera stale vykon motora. Elektricke akurat berie viac z altika
Ja nad tym uvazujem stale. Mam vsetko nove a nastelovane a stale je to posilovna(gumy 165 ci 175 vsetko jedno). A pritom na 06ke mam nove akurat zvisle capy, ostatne je povodne este z 86teho a ide to ako s posilovacom. Rucim Vam za to, ze nikomu na Lade nejde riadenie tak lahko! A to mam vpredu 185/70 gumy! Tiez tomu vobec nerozumiem

Ja nad tym uvazujem stale. Mam vsetko nove a nastelovane a stale je to posilovna(gumy 165 ci 175 vsetko jedno). A pritom na 06ke mam nove akurat zvisle capy, ostatne je povodne este z 86teho a ide to ako s posilovacom. Rucim Vam za to, ze nikomu na Lade nejde riadenie tak lahko! A to mam vpredu 185/70 gumy! Tiez tomu vobec nerozumiem

Tak to si mal stastie. Ja som kupil novu skrinku riadenia a to som ju musel najprv presviedcat aby som ju vobec vladal tocit cimkolvek! Ked som ju rozobral bola plna zeleznych pilin! Ani vycistenie a trojnasobne vymytie olejom velmi nepomohlo. Ale casom to ide o nieco lahsie. No na 06ke je to strasne lahko, naozaj aj Stevo tvrdil, ze na jeho ide velmi lahucko, ze tiez toci jednym prstom a potom sadol do mojej a zmenil nazorPato píše:Tak to si este nesedel v mojom !!!
Po poctivej generalke!!! tocim na parkovisku jednym palcom.

Sklrinku mam staru ale zreparovanu (vycistena nastelovana namazana) vsetky capy nove (vycistene namazane) pomocny cap staronovy (vycisteny nove puzdra namazany) zvisle capy nove (vycistene namazane) Raz som dal do auta nove zvisle capy tak ako boli len som ich namazal a vydrzali cca 10000km.
Boha jeho ja uz po tom druhom fernete an to nevidim...
Boha jeho ja uz po tom druhom fernete an to nevidim...