Ozvučení auta Vaz
Moderátor: Moderátoři
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Uvažujem nad montážou zadných repro do zadného pláta, ale tak, že vyrežem otvory na repraky a založím ich. Kufor ma objem cca 450l, čiže pre repráky to bude asi veľa. Poradte nejako.
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
NATURAL!
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, tak to mas asi revolucni repro, tuneri vrazi desetitisice az statisice do hudby, delaji bedny z MDF, do nich davaji subace prumeru 30cm a vice a nejlepe dva s vlastnimi monobloky a kapacitorem...Aby to poradne dunelo. A ono staci zapojit 13cm koaxy na radio, prdnout je na plato a duni to... Ted jsi mi otevrel oci... Jeste dneska vytahnu 38cm subac, zesak hodim do hliniku a jdu koupit 13cm koaxy, kde jsi je prosimte koupil, vemu jich kamion...Maysner píše:mel jsem v platu 13cm repraky. kufr nevytlumenej, nijak neprehrazenej. dunelo to dobre jen rezonovaly blatniky
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
s radiom co tam mas nejako extra nedocielis krasny zvuk aj ked kupis sebelepsie repro+sebelepsie vtlmenie ...Marek89 píše:Uvažujem nad montážou zadných repro do zadného pláta, ale tak, že vyrežem otvory na repraky a založím ich. Kufor ma objem cca 450l, čiže pre repráky to bude asi veľa. Poradte nejako.
zaklad je kvaliten radio ,tak potom sa sklada dalej
BTW ja som mal len v plate vzrezane diery a v tom Ovaly konkretne hertz dcx 690 a na normalne nenarocne pocuvanie to stacilo
ex.VAZ 2102 1974 ex hniloba VS. laminat
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
No by si sa čudoval. V kufri mam staré Tesly, namontované na tom plechu, bez rezaných otvorov a keď dám rádio hlasnejšie, tak sa niečo klepe ale neviem čo
Lada 2105
NATURAL!
NATURAL!
sou to repra znacky RoadStar a sou z nejakyho vraku. ale vopravdu ty blatniky rezonovaly, Maysner nekecaOndra 07 píše:... Ted jsi mi otevrel oci... Jeste dneska vytahnu 38cm subac, zesak hodim do hliniku a jdu koupit 13cm koaxy, kde jsi je prosimte koupil, vemu jich kamion...
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
A to je snad ňáký plus? To se stačí project po kočičích hlavach....Saynerm píše:ale vopravdu ty blatniky rezonovaly,
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Nebudou to dorazy civek menicu???Marek89 píše:keď dám rádio hlasnejšie, tak sa niečo klepe ale neviem čo
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Ondra07, môže byť. Ja tam mám nejaké staré tesly, to kvôli tomu, že keď robím niečo pri aute, tak si otvorím kufor, zapnem rádio a počúvam.
Lada 2105
NATURAL!
NATURAL!
Ja mam len 16ky v prednych dverach a stale sa neviem odhodlat na montal ovalov, nejak mi to nikde nepasuje - vacsinou jazdim bez zadneho plata.
No aj tie predne repraky robia s dverami divy. Dvere su vytlmene asfaltovym naterom a ANS penou, takze plechy nerezonuju, ale predsa tie vertikalny vyztuhy sem tam chrcia. Skusal som ich kadejak vypodlozit, ale nepomaha. No a to nehovorim co robia spatne zrkadla a zamkynacie mechanizmy pri vacsej hlasitosti. Asi budem musiet vypnut funkciu X-bass
No aj tie predne repraky robia s dverami divy. Dvere su vytlmene asfaltovym naterom a ANS penou, takze plechy nerezonuju, ale predsa tie vertikalny vyztuhy sem tam chrcia. Skusal som ich kadejak vypodlozit, ale nepomaha. No a to nehovorim co robia spatne zrkadla a zamkynacie mechanizmy pri vacsej hlasitosti. Asi budem musiet vypnut funkciu X-bass
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
v kombiku jsem tehdy ve dverich nemel nic ale ty ruzny vzpery a vyztuhy jsem mel ze strany tapecu polepeny penovou paskou tloustka asi 4mm. pouziva se na sadrokartovony konstrukce k podlaham a kdyz nekde navazuji na "pevnou" zed . tehdy to dost pomohlo
ovaly by sli dat do tech kapes co jsou v zadnich blatnicich. ale musel by jsi to tam cely vytlumit
ovaly by sli dat do tech kapes co jsou v zadnich blatnicich. ale musel by jsi to tam cely vytlumit
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
do tych "kapes" by u mna nesli pretoze na lavu stranu som nahadzal vsetko co sa da(hentie bazmekoviny od ickovej nadrze, menic na 220V aj nadrzku zadneho ostrekovaca) a na pravej som spravil miesto na subwoofer, takze tam uz je miesto rezervovane a vytlmit to budem musiet aj tak a spravit do toho nejaku ozvucnicu....
Ovaly by asi zneli divne z kufra ked by prave bolo zalozene plato
Ja skor planujem uplne prerobit tie plastove drziaky. Cele to nadlaminovat, rozsirit a repraky napchat tam...
Ovaly by asi zneli divne z kufra ked by prave bolo zalozene plato
Ja skor planujem uplne prerobit tie plastove drziaky. Cele to nadlaminovat, rozsirit a repraky napchat tam...
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4