Atex píše:tak ted v sobotu jedu na dalsi tuning a ucastnim se sprintu, takze rezerva ven, veskera vybava a jine upravy pokud nezajedu tech 200m pod 11s tak pres zimu postavim jiny motor..
myslíš tím Kopřivnici ? Držím palec
jj kopr no potkame se tam? nebo letos nejedes
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Hurikane ano primo v polygonu, je to vetsi tuningova akce dvakrat do roka
Jinak dneska jsem opet sprintoval s nasim klubem, jel se s mazdou 323f 1,6 16v, to sem vyhral celkem v poho.. a pak ze suzuki swift gs ... hej lidi neskutecne to auto.. v papirech 750kg, neskutecne zihadlo no vyhral sem, ale o moc sem mu neujel
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Trikrat huraaa zajel sem docela neuveritelny cas a tak me ted nenavidi par mych kamaradu s vytunenyma karama Muj cas 10,99s ale na 220m. Ted ta moje oblibena cast, par aut ktere maji pod kapotou a trikrat me nedokazaly predjet:
Peugeot 405 Mi-16 (150 koni!)
Fiat Marea 1,8 16v
Peugeot 406 coupe 2,0
VW Golf MK3 GTI 16V
Opel Vectra 2,0
Chrysler GC180
Honda Prelude 2,0
BMW 318i
Volvo S80
VW Golf Gti 1,8 turbo
Škoda Fabia RS
VW Passat 1,8 turbo
Audi TT 1,8 turbo
BMW Z4
Ford Mustang 4,8!!!
Opel Vectra 3,2
Tohle je jen vyber ze seznamu aut kterym jsem ujel, Zentour predvedl neuveritelny vykon, na prdel dostali skoro vsichni kteri se mi smali a pak za mnou lezli ze mam drsneho zigulika
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
ja mam jen video s oplem tigrou ale 100% budou za chvili videa z koprivnice na youtubu. . jeste jedna vec.. ja jsem nejel se vsema autama, to by mi asi ani nadrz nestacila jel jsem s puntem 1,4 turbo, mazdou 323f bg a s tou tigrou.. ty auta co jsem tady vypsal mely trikrat horsi cas