Laďuša píše:Trefa do černýho. Je krátce po půlnuci, takže tuta hláška má u mě momentálně status Džouk of d dejTommel píše:Neblazni ještě ti to zhnijePuhi píše:Čo takto Ladná?![]()
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátor: Moderátoři
Hej to v tom klube som si pred pár dňami všimol aj ja, myslím že Jelen dakde dával odkaz, je jasné že niesom prvýSid píše:P.S: Som si všimol, že aj na gaz klube sa vyskytuje jedno auto s menom Nataša, takže si nebol jediný, ktorý mal takto pomenované auto. Možno len v Ladaklube.
A ako? všetko ok? už ked mame rovnake mena, nech mu aspon nerobi hanbuSid píše:Dnes som sa na nej bol prvýkrát legálne previesť.
Ok, to je dobré riešenieSid píše:Naša bude mať také meno, čo sa zaužívalo, no tu na fóre to bude jednoducho LADA 1500 a tvoja tu bude Nataša
Tak to je fakt pozoruhodné, je to prvé auto čo si legálne šoféroval hej?Sid píše:Inak je pozoruhodné, že majú rovnaké mená, obaja sme na nich poprvýkrát legálne išli, obidve sú 1500
NieSid píše:Ešte povedz, že máš ročník 1978 a tmavohnedý interiér a bude mi to už veľmi divné
no, k tomuto by som ti radil pohľadať niekde nablízku nejaký garáž na prenájom, najlepšie keď ho má starý dedko a budeš ho mať v prenájme za to že ho "udržuješ" + pár korún na nájomSid píše:takže tam ľudia moc von nepozerajú a zo strachu musí pred barák, kde určite niejaký jebnutý ožratý debil odšklbne zrkadielko
Tak to hej, potom už bude miesto, len tak pred bytovkou to nieje onoSid píše: Časom chceme postupne kúpiť aspoň dve garáže
Toto nerob, nefušuj lebo inak to auto dopadne, ked je blatník prehrdzavený, tak dovi a rezaťSid píše: Radšej na nich budem mať hnilé diery páskou zalepené
no sranda...Sid píše: Ano , práve som dnes dostal vodičák a poprvýkrát som išiel legálne