Pražská setkání
Moderátor: Moderátoři
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Takže je to v pr*eli, já se neukážu a to ani na hodinu. Zítra jsem vyfasoval ze zálohy šejdra- dělenou směnu, tj. jdu na pár hodin ráno a na pár hodin odpoledne.
Je potřeba vyřešit pražskou kolonu do Trnavy a já se budu někde s*át s autobusem...
Mám linku 193, končí na Bří Synků, potom sjede dolů ke světlům a manipulační je napříč po přejezdu tram. kolejí pod starým hradlem Vršovického nádraží, vedle je sport bar, údajně s příznivými cenami. Jestli chcete, tak se někdo přesuňte tam, můžete popíjet a když budu na konečné, tak se vám můžu věnovat. Jinak to nejde. Konec mám před sedmou, ale musím domů a spát na čtvrtek na ranní. Ach jo...
Je potřeba vyřešit pražskou kolonu do Trnavy a já se budu někde s*át s autobusem...
Mám linku 193, končí na Bří Synků, potom sjede dolů ke světlům a manipulační je napříč po přejezdu tram. kolejí pod starým hradlem Vršovického nádraží, vedle je sport bar, údajně s příznivými cenami. Jestli chcete, tak se někdo přesuňte tam, můžete popíjet a když budu na konečné, tak se vám můžu věnovat. Jinak to nejde. Konec mám před sedmou, ale musím domů a spát na čtvrtek na ranní. Ach jo...
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně ty zástupy důchodů na lince 193... Škoda, že nemáme nějakou linku discobusu na garáži, hned bych po tom skočil. Nenároční cestující, rádio naplno a jedu pořád do pryč, hošani naskáčou, zavřu jedu a ne tohle. Kdyby to šlo aspoň mít tam svůj bus a lepit si dřevěný dekor, což teď dělám, ale musí tam být žebřiňák Citybus.
Dost mě to naštvalo, mám náladu silně pod bodem mrazu...
Dost mě to naštvalo, mám náladu silně pod bodem mrazu...
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož jsem od středečního rána doma a Ošetřuji člena rodiny, navíc jsem sám málem taky dostal na bolení v krku antibiotika, tak jsem nemohl rodinný krb opustit.
Docela zajímavé, když oba rodiče schvátí nějaký virus a oni jsou tu ještě děti.
Natož pak práce, LADAschůze atp.
Docela zajímavé, když oba rodiče schvátí nějaký virus a oni jsou tu ještě děti.
Natož pak práce, LADAschůze atp.
Bílý LADA a okřídlená spol.
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Žádné scházení tam nebylo, tady nejsme v Brně, aby se tlupa Ladistů vypravila za kolegáčkem do autobusu na schůzi, tady panuje všeobecná lenost.
Pavel: Mám ji na úseku, takže kromě dalších cca 10 linek mám i 193, neboli zombie expres/berličkový expres, čili linka věčně plná nasranejch důchodců, který s*rou i mě.
To je sice fakt, že je tam stín, ale zase špína, spousta odpadků, takže stín je vykoupen něčím jiným...
Myslel jsem ten bar, jak je v tom domě nalevo od viaduktu, tam, jak se stojí.
Pavel: Mám ji na úseku, takže kromě dalších cca 10 linek mám i 193, neboli zombie expres/berličkový expres, čili linka věčně plná nasranejch důchodců, který s*rou i mě.
To je sice fakt, že je tam stín, ale zase špína, spousta odpadků, takže stín je vykoupen něčím jiným...
Myslel jsem ten bar, jak je v tom domě nalevo od viaduktu, tam, jak se stojí.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno