Brzdy - účinost a vadnutí
Moderátor: Moderátoři
Kdybys jel hodně daleko tak by se při hřející brzdě i mohla začít roztejkat poklice Taky vyzkoušeno,ikdyž na jiným povoze.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
Já jsem ještě na jaře měnil obě zadní ložiska, protože hučela a měla vakl. Ale stejně tak se mi stalo, že přes noc co Lada stála venku, tak zatuhly lanovody k zadní brzdě a musel jsem to rozhýbat....
1991 až 1995 Š 445 (r. v. 1958)
1994 až 1999 LADA 2101 (r. v. 1980)
1998 až 2003 Lada 21061 - 1500s (r. v. 1984)
2002 až 2008 Lada 2111 (r. v. 2000)
2008 dosud Honda Civic 1,4 Si, 6g sedan (r. v. 1998) - Vendelín
1994 až 1999 LADA 2101 (r. v. 1980)
1998 až 2003 Lada 21061 - 1500s (r. v. 1984)
2002 až 2008 Lada 2111 (r. v. 2000)
2008 dosud Honda Civic 1,4 Si, 6g sedan (r. v. 1998) - Vendelín
Už sem na to koukal, buben šel stáhnout v pohodě těma závitama, akorát sem použil normální šroubky a ne ty trny, ty tam totiž šly do těch závitů nějako natěsno a přecijen je to hliník..., nakonec to tentokrát ani nebylo tak strašný jako prve, celkem šlo s kolem otáčet líp (ne neměl sem předtím zataženou ruční brzdu ). Takže jsem jen promazal pohyblivý části, pod prachovkama prasátka radši ne, bál sem se abych ty prachovky neurval. Ložisko se zdálo v pohodě, vůli nemělo. Ještě budu muset promazat lanovod ruční brzdy a uvidíme. Nicméně to hučení se nevyřešilo a opravdu to bude spíš zpředu.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
Čahounovi taky vpřeru hučelo, a tak mu v Sadský vyměnili teď si nepamatuju co- myslím že kloub a ono to tím nebylo nakonec to bylo ložisko, tak jel do Sadský tak trochu zbytečně, ale zase má novej kloub a ten starej jako náhradu, kdyby mu odešel doopravdy.zelvotron píše:Už sem na to koukal, buben šel stáhnout v pohodě těma závitama, akorát sem použil normální šroubky a ne ty trny, ty tam totiž šly do těch závitů nějako natěsno a přecijen je to hliník..., nakonec to tentokrát ani nebylo tak strašný jako prve, celkem šlo s kolem otáčet líp (ne neměl sem předtím zataženou ruční brzdu ). Takže jsem jen promazal pohyblivý části, pod prachovkama prasátka radši ne, bál sem se abych ty prachovky neurval. Ložisko se zdálo v pohodě, vůli nemělo. Ještě budu muset promazat lanovod ruční brzdy a uvidíme. Nicméně to hučení se nevyřešilo a opravdu to bude spíš zpředu.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
http://translate.google.cz/translate?hl ... ry_state0=
Pozdravujem všetkých! Hlavne vďaka Želvotronovi a Plavcovi a nielen im, na vás priatelia, samozrejmä, ak budeme všetci živí a zdraví, budú čakať takéto príspevky.
Pozdravujem všetkých! Hlavne vďaka Želvotronovi a Plavcovi a nielen im, na vás priatelia, samozrejmä, ak budeme všetci živí a zdraví, budú čakať takéto príspevky.
Viem, dosť blbo sa to číta, no pre tých čo aspoň trocha ovládajú ruštinu, tak je to super vec. A tí čo ju neovládajú, tak nech sa pýtajú, čomu nerozumeli. A takto spoločnými silami, by sa mali riešiť všetky problémy. Nejaké vädnutie brzd, predsa nemôže byť problém pre Ladistov. Takéto a im podobné problémy ponechajme na iné značky. Mimochodom, na budúci rok Lada 110 vstupuje na jar do WTCC
[ Komentář přidal: Laďuša: čt prosinec 11, 2008 17:16 ]
Ot diskuze byla přesunuta sem: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?p=196913#196913
[ Komentář přidal: Laďuša: čt prosinec 11, 2008 17:16 ]
Ot diskuze byla přesunuta sem: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?p=196913#196913
Brzdy
Po kompletní výměně brzd v servise mi něco dře v pravém zadním bubnu při rozjezdu, když auto stojí delší dobu. Při prvním sešlápnutí brzdového pedálu je to slyšet taky, pak je vše v pořádku. Nevíte co je špatně ?
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Takovouhle neplechu leckdy způsobí voda, co se tam dostane. Po zabrždění vyschne a už se to neprojevuje, dokud zase nedostane čas.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Voda a s ní kdejaký nečistoty.Laďuša píše:způsobí voda, co se tam dostane
Vyzerá to ako by sa obloženie nevrátilo do východiskovej polohy. Možno to zapríčinia unavené pružiny, možno nečistota súvisiaca s chodom obloženia. Ja by som na tom chvíľu aj pojazdil, či sa to nerozchodí a keby to neprešlo a vadilo mi to, tak by som sa pustil práve do spomínaných problémov a potom by som už uvidel. No tebe ak ti to robili v servise, by som odporúčal to reklamovať. A veľmi by som to neodkladal. Nie len kvôli záručnej dobe, ale tiež kvôli mojim negatívnym skúsenostiam so servisom.
Vidí sa mi, že nie len Brembo. Myslím, že keď Brembo vyrába kotúče do Maserati a podobne, tak Lada urobí iba mňam, mňam. Koľo stoja? Moja Lada sa musela uspokojiť s novými Ruskými, 600 sk za kus v Užhorode. No ja po diaľniciach nelietam, brzdím aj motorom. Takže mi stačia aj Ukrajinské doštičky Best za 120 sk. No jedno viem isto, že na toto auto sa predáva veľa súčiastok- šmejdov a potom už spomínané mňam, mňam.
Želvotron, ak dáš Brembo, potom to chce aj kvalitné doštičky.
A potom už žiadne vybrovanie a zlé brzdenie ani pri vysokých záťažiach
Jedno sa mi páči na Lade, že ak sa pokazí niečo, tak sa to dá nielen opraviť, ale aj vylepšiť. A Brembo do toho patrí.
Želvotron, keď budeš mať čas, tak nezabudni na ten Tuning.
Želvotron, ak dáš Brembo, potom to chce aj kvalitné doštičky.
A potom už žiadne vybrovanie a zlé brzdenie ani pri vysokých záťažiach
Jedno sa mi páči na Lade, že ak sa pokazí niečo, tak sa to dá nielen opraviť, ale aj vylepšiť. A Brembo do toho patrí.
Želvotron, keď budeš mať čas, tak nezabudni na ten Tuning.