Barva vypadá opravdu velmi dobře. A co až to bude celé hotové a nastrojené, to bude teprve parádička.
Jenom se mi nějak nezdá lakovat motorový prostor na černo. Kdybys ho dal do stejné barvy jako auto, bylo by to mnohem lepší. Takhle to totiž bude v motoru poněkud smutné a navíc to bude působit poněkud nepatřičným dojmem. Jako když bys motorový prostor nechal starý a jen to trochu zamaskoval.
Je to ale jen můj názor. Možná máš vymyšlené něco dalšího, co neznám(e).
Na motorovy priestor sa nejako nezvysilo farby hlavne ze zaslo na vonkajsok. Vnutro pojde asi do rovnakej farby, teda podobnej, ale nebude to metla. Zatial som nepokrocil, v pondelok vecer odchadzam na zapis do BA, zatial sa opravi par zlievancov
Cory píše:Na motorovy priestor sa nejako nezvysilo farby hlavne ze zaslo na vonkajsok. Vnutro pojde asi do rovnakej farby, teda podobnej, ale nebude to metla.
Z toho si nic nedělej. Já když jsem nechával lakovat auto, tak taky nevyšla barva. Musel jsem nechat domíchat asi na troje dveře. Jelikož jsem si vybral odstín ze vzorníku, nebyl s domícháním problém. Pokud jsi měl ale barvu namíchanou jen od "oka", tak to bude horší.
Nam to pri striekani velmi slabo krylo, ak sme pridali trochu tmavomodrej metalizy a zlatej na ozivenie No a navrch perlet a lak lakyrnik je kamos, nie je problem prestriekat cele znovu, napr. o rok
Cory píše:lakyrnik je kamos, nie je problem prestriekat cele znovu, napr. o rok
maniak Potom ma informuj, vymením autá na parkovisku
I já se hlásím. Pokud bys ses nudil, můžu Ti jeden kousek přivézt.
Nastriekanie auta trva nejakych 4-5 dni bez vymeny blatnikov.
No, beriem to tak, ze po tomto striekani sa ukazali vsetky chybicky, pretoze sa auto leskne, a tie chybicky mi budu bit do oci, hoci ich mozno nikto iny nevidi okrem mna a kamosa
Jo, už jsem přišel na to, co mě na tom bíje do očí... Ty kola
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova