my sme robli toho zigulaka v garazi a dosol tam ejden ujko s naburanou 2105 a povedal nech si vezmeme co chceme :D...tak stadialjakke píše:no máš to pěkný ten volant ci taky kde si ho sehnal ale jenom upozornuju že na slovencko neejedu
Moj VAZ 2106
Moderátor: Moderátoři
Ja som sa len pýtal či zle nevidímvaz2106 píše:jj, je trochu, to sa casom spravi, teraz sa to cele prazdniny davalo dokopy. nejde setko naraz
podla poslednej foto vidieť že auto bolo pred striekanim modre, tak je?
A ak máš aj fotky ked ste ho robili, hod to sem, zaujimalo by ma a určite aj viacerych
Ot, už si to konečne nastriekal?jakke píše:nedělej to štětcem prej to vypadá blbě
Hm, zaujimavy napadvaz2106 píše:tak zachovaly, sme najprv chceli, ze dame pod to ledky a nech to svieti, ael sa nam to nechcelo
Inak akurat som chcel napisať, že asi je zachovaly, lebo do odtienu by si sa asi tažko tak presne trafil, mam totiž v skrinke jeden ešte komunisticky, a ma to ten isty odtien
-
- Kontaktovat uživatele:
No, tak okejPuhi píše:Ja som sa len pýtal či zle nevidímvaz2106 píše:jj, je trochu, to sa casom spravi, teraz sa to cele prazdniny davalo dokopy. nejde setko naraz
podla poslednej foto vidieť že auto bolo pred striekanim modre, tak je?
A ak máš aj fotky ked ste ho robili, hod to sem, zaujimalo by ma a určite aj viacerychOt, už si to konečne nastriekal?jakke píše:nedělej to štětcem prej to vypadá blbě
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, takych je uz malo, co kukame po inych zigulakoch, takyto sme nazivo este nevideliPuhi píše:Hm, zaujimavy napadvaz2106 píše:tak zachovaly, sme najprv chceli, ze dame pod to ledky a nech to svieti, ael sa nam to nechcelo
Inak akurat som chcel napisať, že asi je zachovaly, lebo do odtienu by si sa asi tažko tak presne trafil, mam totiž v skrinke jeden ešte komunisticky, a ma to ten isty odtien