Medvědova 2107 VB
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
No to je nádhera ......... hele a kterej je matouš ??Ladušo
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
- George DeLorean
ad Laďuša:
to by mne schválně zajímalo, kterou scénu máš na mysli...
ad Mayo456:
je to služební vozidlo Volkspolizei, ale v civilním provedení s radiostanicí, ale pouze s magnetickým majákem.
Jak se jimi proberu, tak sem ještě hodím něco dalších fotek, hlavně doufám, že se mi podaří sehnat nějaká videa - naši rundfahrt točilo docela dost lidí...
Jinak se zdá, že by mi to mělo vyjít a měl bych se dostat do Jedovnice - doteď to moc nevypadalo.
ad Mayo456:
je to služební vozidlo Volkspolizei, ale v civilním provedení s radiostanicí, ale pouze s magnetickým majákem.
Jak se jimi proberu, tak sem ještě hodím něco dalších fotek, hlavně doufám, že se mi podaří sehnat nějaká videa - naši rundfahrt točilo docela dost lidí...
Jinak se zdá, že by mi to mělo vyjít a měl bych se dostat do Jedovnice - doteď to moc nevypadalo.
www.phsos.cz Policejní historická společnost, o.s.
grajzo: na stranke www.autobauzar.eu.sk je resp. bola na predaj Lada Niva VB ak by si mal zaujem
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Šimon a Matouš jedou na riviéru. Už když složili "ty spreje proti hmyzu", jak pak byli v tom baru, kde se strhla rvačka. Nu a jak přišel ten policajt "já jsem zákon, rozumíš, jsem zákon zákon zákon a zákon je nade vše". Tak to jsou přesně ty dváMedvěd píše: ad Laďuša:
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Přidávám další fotečky, už jsem i vyzkoušel nasadit červenej kryt na maják - a udělal jsem tak "vládní doprovod"
ad grajzo: troufám si tvrdit, že originál v barvách nikde neseženeš, jedině si postavit repliku, nebo sehnat auto s "policejní" historií a přestavět ho vlastně znovu. Pokud se pídíš po 2107 v barvách tak tě asi zklamu, protože jich jako žlutobílých po republice bylo podle mne tak maximálně do dvaceti, tak si spočítej, jaká je pravděpodobnost, že vůbec nějaká dodnes přežila. I moje je replika udělaná z civilního auta, chtěl jsme něco méně obvyklýho a 2107 je hodně netypická, co chvíli mi někdo vysvětluje, že ani nikdy nejezdily a že je to blbost - naštěstí mám dobový fotky...
Co se týče ceny, tak máš dvě možnosti, udělat si lak na koleně a sehnat někde starej maják - to nemusí být moc drahý, nebo se vydat cestou stavby co nejvěrnější repliky a pak se připrav, že některý věci budeš hodně těžko shánět a nad některýma cenama budeš jen nevěřícně kroutit hlavou.
Pokud ale do nějakýho VB auta půjdeš, tak se ozvi, asi bych ti dokázal s lecčím poradit...
ad mayo456: to auto jednak má ale hodně hnusnej lak a druhak tak jak vypadá je historicky naprosto nevěrohodný. Je to jen zbastlenina daná do barev jako VB
ad Laďuša: tak to si bohužel nevybavuju...
Co se týče ceny, tak máš dvě možnosti, udělat si lak na koleně a sehnat někde starej maják - to nemusí být moc drahý, nebo se vydat cestou stavby co nejvěrnější repliky a pak se připrav, že některý věci budeš hodně těžko shánět a nad některýma cenama budeš jen nevěřícně kroutit hlavou.
Pokud ale do nějakýho VB auta půjdeš, tak se ozvi, asi bych ti dokázal s lecčím poradit...
ad mayo456: to auto jednak má ale hodně hnusnej lak a druhak tak jak vypadá je historicky naprosto nevěrohodný. Je to jen zbastlenina daná do barev jako VB
ad Laďuša: tak to si bohužel nevybavuju...
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Pekná práca
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!