Moderátor: Moderátoři
Nevim přesně, oč ti běží, z významu vět jsem odvodil, že by se mohlo jednat o jakési synonymum slova zde.Vašátor píše: .... Podrobný plán bude zajisté (jak by řekl Laďuša) tuto odhalen....
Nu to víš, Stříbro, to je kousekMichal Pokorný píše:Slov -tuto- a -tuten- jsem si dostatečně užil jako VZS u VÚ 3928 Stříbro. To se nedalo ani poslouchat. Zajímavé ovšem je, že tak po třech měsících jsem to začal používat také. Naštěstí po návratu domů jsem se tohoto zlozvyku zbavil
Ó, vědět tak před skoro 14 měsícema, jakou jsi mě pravduPuhi píše:Ja pridem na zraz najskor az na buduci rok, mohol by si pockat do vtedy (asi nie), alebo skus najst niekoho blizko michaloviec(východ) co by ti to zobral. Ja akurat viem, ze cory je zo sniny(nedaleko),
Aj ale tak to zas tak nehroť, podívej se na to z druhý stránky a buď na bludnýho kamaráda hrdejTeepee píše: že nejlepší jest držet hubu a hlavně nikam nic nepsat.
Třeba když to prásknu, tak ráno budu mít už dva kamarády....ale je to ono... King asi neměl náladu, no...Jelen píše:Třeba to za to v tomto přízpěvku nebylo, co ty víš
Však viděl jsi mojí SZ? Jak řiká Pípač, Luďa to zkoukne zejtra a vsaďte se, že ho Nemo taky fásne.....A bude mu tam svítit eště o den dýlNemo píše:Mmchdm, já ho ještě nemám, byť jsem si ho zasloužil úplně stejně