Malda píše:To bude bombice A zavodni ostrikovace budou?
A nechceš tam dát i závodní kličky na vokna? Ty taky přidaj aspoň deset klokanů...zigul01 píše:taky taky aby to poradne jelo nee
Moderátor: Moderátoři
Přesvědčivosti na tom dodala hlavne ta imitace sportovních pedálů ... chceš aby to bylo brutální? Tak kašli na napodobeniny (kolikrát ještě předražené). Jinak to bude jen další wiejski tuning ladusa: napsal jsem to spravne ?zigul01 píše:http://fotoalba.centrum.cz/~$11085721~0 ... d=11085721 tak tady to je ale jak rikam jem na zacatku tam jeste zadny upravy nejsou jenom sundany narazniky bude to brutalni az to bude
hoši hoši staly 500 kč v tescu to víš ze ti je nechamMalda píše:Aleš.Melichar: Jaka imitace? To sou echt racingovy pedaly, prt tomu rozumis Ty musely stat majland. Az na nich Zigul odjezdi sezonu, tak bude urcite chtit titanovy a tyhle mi pak za nejakou klubovou cenu necha
A po vzoru F1 by to teda chtělo prořezat do kufru a z kufru díru a při průjezdu zatáčky pustit větrák.....auto to k silnici přitlačí a neutrhnou se ani brutál tunynk py*o 15 let starý sliky OR34.... A na našich silnicích ani nejsou zakázaný pohyblivý aerodinamický prvky, takže to můžeš oplechovat až k silnici a ten podtlak to teprv bude držet panečku..... To pak ani na hever nedášJelen píše:nebo puštěného větráku, který svým sáním zmenšuje odpor auta vůči okolí...
Náhodou, nad tim pouvažuj, uvědom si zákon akce a reakce. Tedy se spuštěnýma ostřikovačema pojedeš o hodně rychlejš, nehledě na to, že budeš lehčí a lehčí a rychlejší a rychlejší....Malda píše:A zavodni ostrikovace budou?
Naprosto, je vidět škola 125pAleš.Melichar píše:wiejski tuning ladusa: napsal jsem to spravne ?
jojo, Tesko, to je vyhlášená mototechna... Ani koukam moc drahá neni, co to je za něco, na co strkáš zaprasený bagančatazigul01 píše:hoši hoši staly 500 kč v tescu
No vidíš... a já zas normálně bavitAtex píše:heh ... normalne se zacinam bat
no pozor. vetrak ma odber a ten bude zatazovat motor cez alternator. ja by som navrhoval vybrat co sa da, aby vzduch pretekal kolko moze... to aby si potom nebol vinny za to, ze to nepojdeJelen píše:Ne fakt, sníží to aerodynamický odpor protékaného vzduchu okolo částí v autě v případě otevřeného okna, nebo puštěného větráku, který svým sáním zmenšuje odpor auta vůči okolí...