Střední panel + další problémy
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
fajn tak to už je jen nakoupím a přichytím .. a ten milý pán s tím panelem tady ještě nebyl??? nebo nemá někdo ještě střední panel na prodej ???
http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny JEZDĚME POMALU A BEZPEČNĚ ... NĚCO PODOBNÉHO UŽ JSEM ZAŽIL:(
Je, ale kdyz ty diry, kam se ty zaslepky strkaj, zavaris, tak si je zastrcis akorat tak do pr...mayo456 píše:Malda: to tam neni dajak zaslepka v pripade vystriekania dutin?
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
- George DeLorean
u hranatyho ty diry v prazich taky nejsou a strika se to zevnitr nebo jsou dirky zvrchu(skovany pod dverima). a kdyz prahy menis dirky vetsinou nenajdesMalda píše:Je, ale kdyz ty diry, kam se ty zaslepky strkaj, zavaris, tak si je zastrcis akorat tak do pr...mayo456 píše:Malda: to tam neni dajak zaslepka v pripade vystriekania dutin?
spoilery jsou problem. ellri ma jenom na hranatou radu. na kulatou bylo dopredu jen takovy maly lizatko. dozadu tu nikdo nic nedela. prahy universalni, proste na zigula kdyz neco chces musis na vychod nebo samodomo
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
-
Jenže taky ty auta jsou potom na prach. Mimochodem, třeba na posledních provedeních zadních vnitřních podběhů už taky nejsou ty díry co je tam ten gumovej špunt, ale tam jsem skoro rád, protože na to nejde bordel od kola. Lepší udělat si díru zevnitř pod zadní sedačkou, ale ten přístup je pak horší.Maysner píše:u hranatyho ty diry v prazich taky nejsou
-
- Kontaktovat uživatele:
no co dám .. záleží na domluvě .. a myslím že se určitě domluvíme ... a pasuje to teda na 100% ať to pak nemusím nějak moc upravovat.. jo a svítí u 21011 palubka když se rozsvítí světla .. jako myslím tachometr, voda, a palivo.. ??? protože mě ne:(
http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny JEZDĚME POMALU A BEZPEČNĚ ... NĚCO PODOBNÉHO UŽ JSEM ZAŽIL:(
-
- Kontaktovat uživatele:
jo a už někdo zkoušel řezat přední pružiny???
-
- Kontaktovat uživatele:
jj právě že sem koukal .. jen, že někteří to nedoporučujou .. a co ta palubka má svítit nebo nee...
Vydycky se najde nekdo, kdo je pro a kdo je proti ... Podsvetleni palubky se zapina zvlast, ja to mam hned vedle svetel.rado4077 píše:jj právě že sem koukal .. jen, že někteří to nedoporučujou .. a co ta palubka má svítit nebo nee...
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Hmm - tak nevím .... Když Pátrač sundával ze svýho kombíka tu přilepenou gumovou nesmyslnost na prazích - tak díry (v pravidelných vzdálenostech a kulaté - na špunt) pod nimi byly. L.Maysner píše: ... u hranatyho ty diry v prazich taky nejsou ...
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
- Křečík Barbuška
- Michal Pokorný
Já když jsem sundal tu nalepenou gumovou lištu na prazích u svojí 21044 r. 96 tak tam ty díry také byly.Luděk Musil píše:Hmm - tak nevím .... Když Pátrač sundával ze svýho kombíka tu přilepenou gumovou nesmyslnost na prazích - tak díry (v pravidelných vzdálenostech a kulaté - na špunt) pod nimi byly. L.Maysner píše: ... u hranatyho ty diry v prazich taky nejsou ...
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele: