Drobek81 píše:leda oficiální servis nebo koukni do sekce servisy a tam někdo psal nějaké reference.
mmj, to je takový problém rozhejbat pístky a vyměnit brzdové hadice? U světla jsi správně napsal uzemnění, zadní světla budou uzemněné někde vzadu, to se dá dohledat...
No predpokladam, ze ofiko servis bude asi dost drahy, ze? Mel jsem VW a mam jeste Peugeota, tak u techto znacek to tak je, jak u Lady nevim, ale predpokladam, ze to nebude velky rozdil. Uz jste nekdo ten ofiko sevis vyzkouseli
Jinak sem tam jsem si neco na aute udelal i sam, ale jsem dost omezeny ohledne prostoru a naradi, mam v garazi jen par zakladnich cajku, takze co slo, to jsem udelal a tady u tech veci, co jsem psal, jsem se drobatko zasekl. Take nemam moc casu na reseni techto veci, takze bych radsi aby to udelal nekdo, kdo vi ktera bije. Ja myslim, ze pro nejakeho zigulackeho sikulu to je prace na 1 ci 2 hodky a hlavne bude vedet co a jak, kam sahnout a tak. Na rozhazovani nemam, proto se nehrnu do znackoveho servisu, ale normalka nekomu ztaplatit i s nejakym tim zpropitnym neni problem.
Jinak nemohu najit tu sekci servisy, kde mam hledat
Dik
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)