Priora
Moderátor: Moderátoři
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
-
Jo, jenže u ponožek nepotřebuju v Česku při přihlášení doklad o zaplacení českého DPH, což u novýho auta se říct nedá. Takže v SR to musím koupit bez DPH (nevím jestli to jde vyřídit přímo s prodejcem, nebo je s tím potřeba obtěžovat příslušný daňový úrad) a v Česku ho zaplatit. Takže radši bych šel do ponožek.
Auto sa da kupit aj bez dph ale musis sa dohodnut ze auto ide na export!!! Nemoze byt prihlasene v SR a ty ho prihlasis az v CR.
Oltcit club 11R, 1984, červena, 05/08 rip , Žiguli 2101, 1200, 1976 zelena, LPG. 04/07 rip ,Lada 2105,1300, 1984 zlta, LPG 08/08 sell ,Daewoo Nubira1, 1998, 1600 DOHC. Zelena LPG
kombiky avtovaz umel jen u 02 a 04. dalsi uz se jim moc nepovedliMajo píše:ten zadny naraznik mi dizajnovo pripomina skor nejakeho terenaka. A tie kola su fakt male .
Ostanem pri hathbacku
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Tak ten zadek vypadá hezky akorát mi tam nesedí ty světla.Trošku mi to připomíná LAncia Lybra . Chybí mi tam docela ten kšilt, jak v něm je u 111ky brzdový světlo. Ale to jsou jen designový věci.U kombíka vsázím spíš na užitkovou hodnotu- velikost kufru, vnitřní prostor, pohodlí.Zajímalo by mě třeba i jestli to má ty boční kapsy v kufru.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nu, vypadá to vcelku fajně....Ale z celý řady 217x se mě líbí nejmíň.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás