Trnava 2008 - ohlasy
Moderátor: Moderátoři
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Sraz byl super, už se těšim na dalši
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Křečík Barbuška
Tak ty fotky prožeň nějakým prográmkem, např. ACDSee, fotka v rozlišení 1024x768 ti hodí cca. 110 kB a kvalita je slušná, pak to frkni na rajče apod. .Marek89 píše:Pisty, rapid to istí, ale ja chcem aby si mohol každý stiahnuť fotky bez problémov.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Už sa na tom pracuje. Rozlíšenia fotiek sú 3872x2592 a 2272x1704
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
NATURAL!
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Aké číslo si mal ?
Lada 2105
NATURAL!
NATURAL!
Diky za dalsi povedeny sraz... Az na to pocasi to bylo super - takovy hic jsem opravdu necekal. Vecerni zewling taky nemel chybu. A ten typek, co salutoval u auta VB a hledal štáb, byl krutej.
Jen skoda Majova auta... kdyz jsem to videl, udelalo se mi zle...
Jen skoda Majova auta... kdyz jsem to videl, udelalo se mi zle...
Naposledy upravil(a) SalWador dne sob srp 09, 2008 11:06, celkem upraveno 1 x.
SalWador
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Čo sa mu stalo ?
Lada 2105
NATURAL!
NATURAL!
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, sraz byl jako obvykle na jedničku, tedy výborný a všem, kteří se o to přičinili, patří velký dík. Řekl bych, že ještě jedničkovatější, než ten loňský, protože nevznikly ani zdaleka takové (a známé) problémy, jako minule. Až na to, že mě v pátek v noci někdo 4x vzbudil u auta (to máte u mě), byl naprostý klid. Navíc nikdo přímo na srazu neboural a všichni jsou celí, kdyby nebyli, bylo by to horší...
Něco málo, co mi kazilo radost: Letos chyběla podstatná část lidí, na které jsem se těšil, loni jsme si moc dobře pokecali a upřímně mi tam hodně chyběli. Snad se příště polepšíte...
Jako jeden ze zlomku lidí, kteří nepožili, jsem měl v sobotu v kempu, když už zábava byla rozjetá, problém naladit se na stejnou "notu" většiny vzniklých skupinek, takže jsem to řešil uklizením se do auta a poslechem rádia. Nebylo to nejlepší, ale zjevně to je problém čistě můj a píšu to sem jen pro jakousi ilustraci.
Všechno se otočilo, když jsme si později večer s Acim, Dandym, jeho synkem a Wencou s přítelkyní, vytvořili vlastní poklidnou skupinku, do které sem tam zavítal i jiný návštěvník a moc dobře jsme se pobavili. Také při pokusu o vlastní výrobu hybridního, kulato-hranatého Žigula byla pořádná zábava a Laďušovi děkuji za bezpečné svezení, akorát ten volant a motor tomu chyběly.
Celý víkend byl naprosto špičkový, plný pohody, dobré muziky a dobrých kilometrů (najel jsem celkem 825), až na to obvyklé nedělní balení a odjezd, samozřejmě... Tentokrát jsem dodržel loňské předsevzetí a odjížděl mezi posledními. Kousek cesty jsem to vzal z dálnice po Staré brněnské, něco pofotil na Vysočině a pádil svižným tempem dál. Mimochodem, kousek od Vlašimi protéká říčka Trnava. Bohužel nešlo nikde zastavit a vyfotit značku před mostem, ale je tam.
Takže, když všechno bude tak, jak bych chtěl, aby bylo, za rok zase do Vlčkoviec.
P.S. Fotky zpracovávám, snad budou co nejdříve.
Něco málo, co mi kazilo radost: Letos chyběla podstatná část lidí, na které jsem se těšil, loni jsme si moc dobře pokecali a upřímně mi tam hodně chyběli. Snad se příště polepšíte...
Jako jeden ze zlomku lidí, kteří nepožili, jsem měl v sobotu v kempu, když už zábava byla rozjetá, problém naladit se na stejnou "notu" většiny vzniklých skupinek, takže jsem to řešil uklizením se do auta a poslechem rádia. Nebylo to nejlepší, ale zjevně to je problém čistě můj a píšu to sem jen pro jakousi ilustraci.
Všechno se otočilo, když jsme si později večer s Acim, Dandym, jeho synkem a Wencou s přítelkyní, vytvořili vlastní poklidnou skupinku, do které sem tam zavítal i jiný návštěvník a moc dobře jsme se pobavili. Také při pokusu o vlastní výrobu hybridního, kulato-hranatého Žigula byla pořádná zábava a Laďušovi děkuji za bezpečné svezení, akorát ten volant a motor tomu chyběly.
Celý víkend byl naprosto špičkový, plný pohody, dobré muziky a dobrých kilometrů (najel jsem celkem 825), až na to obvyklé nedělní balení a odjezd, samozřejmě... Tentokrát jsem dodržel loňské předsevzetí a odjížděl mezi posledními. Kousek cesty jsem to vzal z dálnice po Staré brněnské, něco pofotil na Vysočině a pádil svižným tempem dál. Mimochodem, kousek od Vlašimi protéká říčka Trnava. Bohužel nešlo nikde zastavit a vyfotit značku před mostem, ale je tam.
Takže, když všechno bude tak, jak bych chtěl, aby bylo, za rok zase do Vlčkoviec.
P.S. Fotky zpracovávám, snad budou co nejdříve.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
-
- Kontaktovat uživatele:
caves všedci ozaj aj ja tvrdim že zraz bol na jednotku aj spanila jazda bol som s romanom na land roveria trošku ma jedovalo ze nestihol spojazdniť svoj žigul ale hlavne ze sme došli a ze bolo super mam aj par foto link:http://fotoalbumy.azet.sk/tommylassi/?i9=6310bae42981 ešte sa posnažim volakde na nejaku stranku hodit videá zo zrazu.
majte sa pekne a o rok navidenoua a naslišenou.
majte sa pekne a o rok navidenoua a naslišenou.