odtrhnuty stabilizator na zadnej naprave (karoseria)
Moderátor: Moderátoři
- peto5o
- Kontaktovat uživatele:
odtrhnuty stabilizator na zadnej naprave (karoseria)
Zdravim pani.
Mam opat otazku. Naskytla sa mi moznost kupit 03-jku. No ma problem. Mala nehodu a pri nehode pukol "stplik" na uchytenie torznej tyce (stabilizatora) na zadnej naprave (v lavo) Co mi poviete?. da sa to spravit? vraj to bolo uz zvarane a opat to puklo.
Diky moc
Mam opat otazku. Naskytla sa mi moznost kupit 03-jku. No ma problem. Mala nehodu a pri nehode pukol "stplik" na uchytenie torznej tyce (stabilizatora) na zadnej naprave (v lavo) Co mi poviete?. da sa to spravit? vraj to bolo uz zvarane a opat to puklo.
Diky moc
-
-
Ja jsem si to prelozil tak,ze psa,ze na žadný naprave na zigulu neni stabik,ale ono to bylo jako na zadni.Sem cech,takze se obcas netzadari. Jinak na takovemu facku a felicii 1,3 taky neni na predku stabik.Coz je velky nedostatek podvozku.Jelen píše:Mirek999, logicky, žejo Majo psal, že stabilizátor není na zadní nápravě. Ten domeček se dá přivařit a to tak, že drží líp, než předtím.
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
cele tema je o zadni naprave, cti pozornejiMirek999 píše:Ja jsem si to prelozil tak,ze psa,ze na žadný naprave na zigulu neni stabik,ale ono to bylo jako na zadni.
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn