Děkuji za upozornění. Vše jsem doplnil. Omlouvám se za nedostatky ale jak jsem už psal v pozvánce tak je to můj první sraz který organizuji, takže je jasné že to nejde uplně hladce Jinak si myslím že je už snad vše ok a že je vše připravené. Co se týká stránek akce tak ty teprve budou. Do neděle snad bude spuštěná jejich provizorní verze a časem se vylepší a zkrášlí. Na stránkách pak bodou i fotky z akce. Doufám že teď už to vypadá důvěryhodněji?RUDA213 píše:Vážený ICE , nic ve zlém, ale po přečtení vaší zprávy na našich gazklubových stránkách člověk neví zda je to vtip nebo něco podobného. Na vaší diskuzi se občas kouknu protože o ní vím, tak mě napadlo prověřit jestli se o tom ví i zde. Dle mého pokuď svolávám sraz tak do pozvánky uvedu následující: Kdo to pořádá - klub, jednotlivec z klubu ,atd. , JMÉNO ...
Spanílá jízda Žigulů a Volh! (aktualizace č.3)
Moderátor: Moderátoři
BA3 21013
Cоветские автомашины навсегда!
Proč do půky července Můžeš klidně přijet, ale pokud budeš chtít jet sp. jízdu tak na konci kolony Pojedeš? Jestli jo tak bych pro tebe měl menší prozbu co se týká organizace a sp. jízdy. Pak se domluvíme přes SZ Mapa trasy je v prvnim příspevku pod pozvánkou.Teepee píše:Mám to kousek od domova, ale Hnědý LADA jezdí jen od půlky dubna do půlky července, tzn. mohl bych dorazit Sierrou, nebo se aspoň na tu sešlost na parkovišti v Koněprusích dojet podívat. Prosím o upřesnění trasy.
BA3 21013
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Neb Hnědý LADA jest činnost zájmová a nadšenecká hlavně na hraní-šťourání, ne na kdovíjaké ježdění, proto povinné ručení má uzavřeno jen v tomto období (sezonní pojištění od ČPP). Sierra je rodinné auto, ta musí jezdit furt. Závazné rozhodnutí o účasti bych tradičně nechal na poslední chvíli, proto bych se raději organizací nevázal.Ice píše:Proč do půky července Můžeš klidně přijet, ale pokud budeš chtít jet sp. jízdu tak na konci kolony Pojedeš? Jestli jo tak bych pro tebe měl menší prozbu co se týká organizace a sp. jízdy. Pak se domluvíme přes SZ Mapa trasy je v prvnim příspevku pod pozvánkou.
Bílý LADA a okřídlená spol.