gumy na torzce
Moderátor: Moderátoři
gumy na torzce
už asi měsíc se mě ozývalo klepání z přední nápravy-každá nerovnost nebo zatáčka se ozývalo takový K K K -klepnutí tak jsem sundal kolo a co nevidím-guma na torzce co je na ramenu uplně v řiti a na obou stranách. tak jsem včera navštívil auto moto mix chrudim a gumy koupil-30 kč kus.dnes odpoledne proběhla výměna a protože mám všechny štefty co drží třmeny gum odvrtaný a nahrazeny šrouby tak to byla práce zhruba na třičtvrtě hodiny.při kontrolní jízdě je opět vše OK a auto jede jako nový -žádnej kravál úplná pohoda.
Ty, co drží stabilák na kastli jsem ještě nikdy neviděl, že by potřebovaly vyměnit. I když je už guma spuchřelá, tak protože je vlastně pořád na stejným místě a nehýbe se, tak drží. Na mojí 01 jsou i po 35 letech pořád původní, na 07 jsem krajní měnil loni na jaře a už jsou spuchřelý, takže podle mě je lepší nechat původní dokud se nerozpadnou, protože ty krámy co se teď prodávaj kolem gumy jenom letěly, ostatně jako všechno - manžety, prachovky, silentbloky...Marek píše:A vyměnil jsi i ty druhé dvě, co drží stabilizátor na karoserii ???
- Křečík Barbuška
Nikoliv z Kazachstánu, ale z Tatarstánu, nebo možná i nějaká přidružená výroba od nějakého zručného pastevce z Mongolska?rosta píše:prodejce mi říkal že je to od jiného výrobce
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107