Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
hm, jestli to psal po návratu z ní, tak zajisté...eště by to teda chtělo název...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Kewint píše:já jsem psal big-bítová ještě jsem si to kontroloval....kua co to je
Psal to po návratu..
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Dva PoJeBy ze Skašova
Taky jsem měl, když jsem byl ještě mladej, bílý nápisy na kolech. Problém byl v trvanlivoti, ta tužka byla naprd, tak jsem to natřel emailem a muselo se to co chvíli předělávat, protože ta barva logicky praskala.
Dneska už bych se s tím nedělal, navíc bych se za to asi i styděl. Ale taky jsem si tím prošel a je to myslím přirozenej vývoj.
tak a je umyto,naleštěno,vysáto,otřen prach a vyleštěná okna....dolití všech provozních kapalin a a opravení klaksonu (na zvláštní čudlík) ..... teď se jedu chlubit na Pastviny a k tetě do Mladkova
Dva PoJeBy ze Skašova