Domluvíme se po emailu .
Moderátor: Moderátoři
JasneFík píše:Domluvíme se po emailu
Mno jasna, oni v tom filmu to auto na konci pouzili jako boudu.Co rozřezali, kde? Můžeš to trochu přiblížit. Ne každý tento film viděl. Třeba i já.
Wow diky, ja to vzal tak vazne ze jiz dva dny litam na ocni.mayo456 píše:Som rad ze od slov nemas daleko k cinom
Pochopil jsi to dobreSaynerm píše:a ta jeji otazka byla pred tim, nebo po tom co si ji oznamil ze to co ti tahala z oka je cast filmovyho zigula? (teda aspon sem pochopil ze si mel kousek rezave podlahy v oku)
az k ni prijdes priste s druhym okem tak ji rekni predem ze za zachranu filmove hvezdy ti to stojiGeorge DeLorean píše:Pochopil jsi to dobreSaynerm píše:a ta jeji otazka byla pred tim, nebo po tom co si ji oznamil ze to co ti tahala z oka je cast filmovyho zigula? (teda aspon sem pochopil ze si mel kousek rezave podlahy v oku)![]()
Abych rekl pravdu tak ja ji to ani nestihl rict ze jsem delal na filmovem voze
Ze prej proc jsem neprisel hned.
Ono to nejdriv nejak zvlast nebolelo tak jsem to ani neresil. Ji rikam.
A ona rika proc vsichni chodite na posledni chvili.
Ted nam to da zabrat.
Potvrzuju. Zacal sem si je taky brat, a co cert nechtel - kdyz sem natiral spodek, tak sem je nemel a hned sem vyfas peknej splejchanec BODYcka do voka. Palilo to jak cert a pak sem mel sexualne sedivy slepeny rasyGeorge DeLorean píše:Jen pro info, pouzivejte pri praci na vazech ochrane bryle!!!!!!
Presne tak, nikdy jsem si bryle nebral.Potvrzuju. Zacal sem si je taky brat
To znám taky. Nedávno jsem s tím byl taky u očního a dostal jsem pěkně vynadáno, že jsem nepřišel dřív. Brýle jsou základ, ale bohužel, já si na ně vzpomenu, až zkončím.George DeLorean píše:Jen pro info, pouzivejte pri praci na vazech ochrane bryle!!!!!!
Jinak dopadnete jako ja!!!!!
Jednou skalpel a po druhe freza jsem koukal co maji na ocnim za vercajk