Priora

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Patrac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrac »

Mě taky ale jen seda a Hatchback
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

no sedan...posledny co sa mi pacil bol 2106 :mrgreen:
Ale hatch a kombi 8)
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
danielTIR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od danielTIR »

Doufám že mě nezbijete :lol: , ale takhle si nepředstavuji kombi v roce 2008. Možná 1998 ...... :roll:
ŠKODA FABIA combi 1.9 Sdi AUTOŠKOLA - přesto fanda vozů LADA
Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

danielTIR píše: ... takhle si nepředstavuji kombi ...
Vyjímečně bych si dovolil souhlasit. To auto vypadá pěkně, ale má představa kombíku je poněkud jiná. Podívejme se ke konkurenci, momentálně mě napadá např. Fiat Marea nebo Ford Focus či Mondeo (v závorce Octavia combi).
Tohle vypadá jako prodloužený liftback. L.
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

plavec píše:
Hurikán píše:Mno, podle mně to vypadá na dnešní dobu docela dost pěkně. Určitě je to nějaká studie, resp. fotomontáž, ale to na věci nic nemění. Ono se stejně bude sériové provedení trochu odlišovat. Jsem zvědav, co jim z toho nakonec vyleze. Hlavní ale stejně bude technická úroveň a spolehlivost.
plavec píše:Nejvíc se mi líbil stejně přístup do kufru 21044ky .
A to jsi ještě nezažil 2102! Ta neměla spodní část nákladového otvoru zúženou o zadní světla. To bys teprve vzpomínal. :wink:
No já tu 21044 nezažil, jen jsem ji viděl na srazu a tak různě vídávám v provozu, ale na srazu měl myslím Pátrač zrovna otevřenej kufr, tak jsem jej obdivoval, a 2102 jsem nedávno viděl v kovošrotě na hromadě, a škoda že se s ní vůbec nesrali a nic z toho nevybrali a myslím že už je slisovaná, ale nevim to určitě.

Plavec: no já teda nevím, ale co víc by si chtěl... :-D
Obrázek
(něco jsem hledal na fóru a náhodou našel tuhle fotku JakubaN)
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
Nulašestka

Příspěvek od Nulašestka »

zelvotron píše:no já teda nevím, ale co víc by si chtěl...
Neni to nejhorší, ale dvě výtky: je tam hrana nad nárazníkem, což zhoršuje nakládání/vykládání a hodně tam zasahují zadní podběhy.
Ideální kufr u kombíku bych viděl asi tak jak to je u Focuse, skoro krychle. :) Nevýhodou je, že bez sítě tam menší předměty hrozně lítají. Velký prostor mezi podběhy je daný složitým zadním zavěšením systému Control Blade, který to umožňuje.
(Srovnejte si to s podlahou z Lady :mrgreen: )
Je otázkou, jak to má vypadat u Priory, ale zásadní změnu oproti 2111 bych nečekal.
Štěpán

Příspěvek od Štěpán »

No o tom ideálním kufru bych trochu polemizoval... :D Nejlépe je přeci řešenej v Xantii... :P

Sorry for OffTopic...
Přílohy
Náhodna fotka z internetu....jpg
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Chlapi, neřikám, že je to ideální, to byla reakce na Plavce, kterej se tu rozplýval nad krabicovýma kombíkama, takže sem jen chtěl trošku hájit čest nový řady :P 8)

Jinak ty věci co vyjmenoval Nulašestka mi nikdy nevadily, ta hrana je naprosto minimální (snad 2cm a když máš plastovou vanu tak ještě krapet míň a ty podběhy, nevim, že by se mi tam někdy něco na šířku nevešlo, jde převážet v pohodě klasická lednička/sporák a ještě zůstane vzadu jedno sedadlo. A že už jsem s tim nějaký stěhovací akce prodělal... 8)

Co mě ale krapet vadí je, že v kufru není jedinej háček nebo cokoliv za co by se něco dalo zakurtovat (časem asi něco nabouchám zezadu na opěradla). Dál trošku vadí to oko zámku v prahu (ale kdo zná favíka, tak tohle je proti němu ještě paráda). No a vstupní otvor, na fotce to nevypadá, ale je poměrně nízkej, třeba když jsem chtěl sporák otáčet z jednoho boku na druhej, tak musel úplně ven, a taky se to nahoře zužuje. Navíc to zadní víko má zevnitř docela tlustý čalounění, takže když něco narvete dovnitř těsně za práh, ještě to neznamená že zavřete.

Ještě k tomu prahu, už párkrát jsem byl rád že tam aspoň minimální je, ono když se vám za jízdy otevře kufr...ale nikdy nic nevypadlo a že tam mám různý krámy vždycky :)

edit: nebyl jsem přihlášenej, když sem to čet, takže sem naviděl fotky, tak k tý hraně ještě, takhle podle fotky to bude nastejno s tím focusem, na tý fotce co sem sem hodil to vypadá vyšší než ve skutečnosti ;)
No a xantie bez komentáře, to sem rovnou může Skalouš hodit fotku tranďáku :-D

Nulašestka

Příspěvek od Nulašestka »

zelvotron píše:k tý hraně ještě, takhle podle fotky to bude nastejno s tím focusem
Ano, podle fotky se to tak může zdát, ale je to úplně rovný, cca 0,5cm nad nárazníkem, tu viditelnou hranu dělá ta vana co je v kufru. Po dvou feliciích kombi výrazná změna. Taky jsem si myslel že to nebude tak znát, ale když člověk nakládá nějaký bedny či pytle brambor nebo půlku žigulíka, dává se to tam samo, hlavně není problém si přes hranu toho kufru kleknout (při fasování těžkých krámů dál do kufru). To vidím jako největší výhodu. :wink:
Xantie je zase "o štok vejš", spíš jsem to bral jako porovnání s tou priorou, protože to je konkurent ze stejné kategorie.
:arrow: Takže zpět k prioře. :oops:
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

jasný, ono to chce vidět naživo vždycky..
tady uvnitř sporák :-)
Obrázek

No a k Prioře, jsou tajemný jak hrad v Karpatech, ale myslim, že tak to hrotit nebudou, aby třeba změnili zadní nápravu atd. ale v současnosti bych řek, že ten kombík je největší neznámá z Togliatti, už aby z nich něco vylezlo, vždycky vystavujou prototyp 10 let dopředu a teď prd...

Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

zelvotron píše: tady uvnitř sporák
Hm, sporák Lada, taky bych chtěl :P :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
plavec

Příspěvek od plavec »

Štěpán Getsko píše:No o tom ideálním kufru bych trochu polemizoval... :D Nejlépe je přeci řešenej v Xantii... :P

Sorry for OffTopic...
No ty děti by tam mohli naložit i 3 a xantie by byla pořád prázdná. :lol:

Zelvotron: Jáí bych nechtěl nic, jen se mi líbilo, jak má ta 21044ka pěkně nízko tu nakládací hranu ale nemyslel jsem nic v tom smyslu že 111kovej kufr je špatnej. :wink:

Ale k prioře: sranda by byla,kdyby to za zadníma dveřma odpárali a navařili tam komplet zadek- kufr, skla,.. ze 111ky :D
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Plavec: no dyť jo, to já tak ze srandy :)
Myslíš jako Moskvič 2137, předek novej, zadek starej, no něco podobnýho chystá přece Čahoun.

Raduz

Příspěvek od Raduz »

zelvotron píše:Co mě ale krapet vadí je, že v kufru není jedinej háček nebo cokoliv za co by se něco dalo zakurtovat (časem asi něco nabouchám zezadu na opěradla).
Já jsem si natáhl úlopříčně gumcuk ze zadu na obě sedadla a drží mi to basu (vercajk) a jiné kraviny.
Je to natažený do V, dole to krásně zahákneš za ten pantík co drží opěradlo, a nahoře to drží za ten tapec. zezadu sedadel. 8)
®; Člen LKCS
JakubN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JakubN »

zelvotron píše:jasný, ono to chce vidět naživo vždycky..
tady uvnitř sporák :-)
Do 2111 se vejde rozebraná manželská postel (materiál buk, model Marek), polička nad postel, rošty, dvě úložný šuflata pod tu postel a matrace + dítě v autosedačce a samozřejmě řidič. A to ještě zbyla rezerva, takže by se například vešly polštáře a peřiny, ale ty jsem tehdy kupovat nemusel :-).
Přílohy
postel1.JPG
postel2.JPG
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“