Tommelova EX, Majova súčasná :)
Moderátor: Moderátoři
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Uvidime, ale asi jen mrknem na to co děla ty vibrace, olej nestihnu koupit a ani na to nebude čas
Dnešní prace : 4 ramenej volant, seřizeni Ozonu kterej nejde seřidit ale už auto jelo z kopce 120 Cory doufam že máš pro mě tu civku
Dnešní prace : 4 ramenej volant, seřizeni Ozonu kterej nejde seřidit ale už auto jelo z kopce 120 Cory doufam že máš pro mě tu civku
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
dobre. niva nahoru, vetsi gumy, vyrezat blatniky, zahradka, ramy, navijak .........Malda píše:To je tuning, maysner blize vysvetliLuděk Ondrůch píše:To snad ne, takhle ji zkurvit.
osobak k zemi, terenak k nebi
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Je to blázen,hoďte na něj síť!!! Zkuste vysvětlit mé ženě,že třetí auto do rodiny nemusí být žádný extrém(a to ani v případě,že všechny tři auta jsou značky LADA).Gratuluje Tommele.Kdyby do Jedovnic náhodou nejel tata Nivou,tak sí jí snad od ní půjčím,aby jsme tam udělali pořádnou Nivakolonii
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
sraz Jedovnice...
Zdravím Vás všechny. Já chcu taky jet na sraz Nivuškou ...
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Díky za gratulace, no fakt to tedy vypada na Nivasraz
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
To taky byl smysl mého příspěvku, když tak koukám, kolik lidí pojede Nivkou. Myslím, že Nivakolonie by byla super, Ladaklub přece není jen o silničních autech ale o všech Ladách.radek mb píše:...aby jsme tam udělali pořádnou Nivakolonii
Po vejplatě posílám společně s finančním příspěvkem, i když tento tvůj příspěvek, je offtopic v tomto mém offtopic příspěvku.Patrac píše:ty hlavně koukej dotlačit tu fotku na průkaz!!!
P.S: měl jsem za to, že jsme se o tom bavili na sraze...
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem pro . To abych Nivu dal trochu dohromady, jinak tam budu mít nejhorší stavRadek píše:radek mb píše:...aby jsme tam udělali pořádnou Nivakolonii
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to potom DÍK no jezdi, nešel seřidit karbec byl tam Axtec tak jsem ho nahradil Webrem, musim udělat předni brzdy protože auto brzdi furt, pak sehnat lepši pneu a udělat hodně drobnosti