to je jasný, to bude příčina kouřivosti u brikety...Marek píše:což povede k tomu, že motor část paliva začne pálit později než má a motor bude mít extrémně vysokou kouřivost

Moderátor: Moderátoři
to je jasný, to bude příčina kouřivosti u brikety...Marek píše:což povede k tomu, že motor část paliva začne pálit později než má a motor bude mít extrémně vysokou kouřivost
Souhlasím - ani já se do určité míry vyladění motoru nebojím. Ale ono je to diskutabilní - je chiptuning a chiptuning. A už jsem viděl něco propálených pístů, uražených ventilů a roztavených hlav............ Doporučuji vždy přemýšlet s rozvahou a především vsadit na dobré jméno firmy (byť za vyšší cenu).Pája píše: Čipování se já osobně nebojim. Mám s tím jen dobré zkušenosti.
nedělej koloušky a sděl cenu...to už je horší jak v sekci prodám...Marek píše:Turbo + spojka na trojku, IC gratis a trysky byly nové, ale s dotací (ty se opravdu blbě shánějí).
Jiri píše:jo tak to potom chápu:-))) jenže taový komplexní přístup budeš těžko hledat.jako obyčejný zákazník..... za prvé- takováhle rekonstrukce pohoné jednotky + tuning vyjde mnohem dráž než obyčejné zvednuté tlaku turba + čiptuning a z pohledu mnoha zákazníků - ono to jede taky a kdo by do toho cpal dalších 50 000 nee?)