![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Moderátoři
Tomáš píše:dyť bych vám teď s 5q stejně ujelBA3 píše:To je škoda že nejedeš ze svým autem!Tomáš píše:já bych do Bechyně jel možná i s Ivanou,ale bude potíž v tom,že tentokráte asi bez žigulíčka...holt stěhování a rekonstrukce mého nového bytu spapá tolik peněz že na benzín asi nezbude...takže jedině kdyby mě někdo vzal s sebou
![]()
To máš pravdu ta Bechyně je vždy v tak vysoké datum že dostanu akorát záloho a zbytek ……...?Ale jak říkáš peníze se dají prozatím vždy sehnat.Marek píše:Když děláme sraz, tak chceme, aby se pokud možno účastnili "povinně" stálí členové a přidávali se členové noví. Plně souhlasím se Standou - jakmile by Slováci přijeli v neúplné sestavě, nebude to ono. A na čas nebo prachy se nevymlouvejte - já jsem jel do Trnavy na otočku (cesta + sraz + nocování + cesta = 38 hodin) a na cestu jsem si půjčil od bráchy (to je taky nápad dělat sraz před výplatou !!!). Takže to jde, jen chtít, hoši slovenský
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Master45 píše:Mam takovej dotazSem tady novej a nejak netusim kdy a kde se bude konat sraz, teda pokud to neni tajne. Rad bych se pridal do rodiny
V tomto příspěvku se podívej na první stranu - vše potřebné bylo napsáno.Master45 píše:Mam takovej dotazSem tady novej a nejak netusim kdy a kde se bude konat sraz, teda pokud to neni tajne. Rad bych se pridal do rodiny