Ono to je jedno. Baby se mnohdy chovají hůř než děti a stojí taky slušné penízeŠtěpán Getsko píše:Jediným dítětem je u mně přítelkyněPatrac píše:Obzvlášť to cením u Radka a Štěpána protože mají děti. Marcel si taky pěkně hrábl na dno.

Moderátor: Moderátoři
Ono to je jedno. Baby se mnohdy chovají hůř než děti a stojí taky slušné penízeŠtěpán Getsko píše:Jediným dítětem je u mně přítelkyněPatrac píše:Obzvlášť to cením u Radka a Štěpána protože mají děti. Marcel si taky pěkně hrábl na dno.
Marek píše:Ono to je jedno. Baby se mnohdy chovají hůř než děti a stojí taky slušné peníze.
kua kdybych věděl že dostanu pojeb já, tak nic nepíšuPetra píše:Drobek81: Ale nedostala jen jsem potvrdila co je pravda. A to že ostatní byli vyvedení z míri že jsem potvrdila jako holka co je pravda to je jejich problé. A nevím jakej chudák Salwador o nic nešlo. A co se týče že jsem se do debaty zapojila to se o takových věcech můžete bavit je vy chlapy bo co? A neřeš to.
A mě také !!! Určitě vypadá lépe než jen znak, je taková živější. Mám ji nalepenou na hranaťáku a vůbec mi nevadí, že je tam kulaťák.Koko Loko píše:A mě se náhodou ta nálepka líbí, píp.![]()
to by byl pěknej výřad na skle, ale musel bys jezdit na všechny srazy, abys měl sbírku komletní.Byl by to pěkný výřad na skle![]()