Ja si rahraju na dobrákak pak vás leche doženu v kempuFlipper Tom píše:kemp není daleko, tak předpokládám že by se mohli najít nějaký dobrý duše (střízlivý) který by tam unavený závodníky a jejich auta odvezli, a pohlídali jim do rána klíčky !

Moderátor: Moderátoři
Ja si rahraju na dobrákak pak vás leche doženu v kempuFlipper Tom píše:kemp není daleko, tak předpokládám že by se mohli najít nějaký dobrý duše (střízlivý) který by tam unavený závodníky a jejich auta odvezli, a pohlídali jim do rána klíčky !
Tak tohle beruLuděk Musil píše:Hele, beru vozejk. Pro odvážný (a samozřejmě s koulí na zadku) by se dal ještě udělat jeden test. L.
Chudáci lidiCtirad Vyskočil píše:Kdyžtak ti půjčím auto i s vozejkem a pokud budeš chtít,tak ten vozejk naložíme(třeba lidmadmatej píše: Tak tohle beruSnad budu mít čím. S vozejkem něco najeto mám, ale můžu říct, že s prázdným je couvání docela maso. To je jednodušší ho hodit do strany ručně
(ale na to jsem línej).
![]()
)
Jestli na srazu uvidim nekoho, jak nachcanej leze za (pod) volant, tak mu urazim pazoury.Pátrač píše:já to myslel ze srandy.Drobek81 píše:Chlapi neblbnete aby to nedopadlo jak s tim vymastencem co na tom tuning srazu najel do toho stanku...A nebo nedejboze Stenly(?) ma opraveny auto.
jo jo řidič,ten tvrdej chleba má.Tomáš píše:jo couvání s vozejkem to je testík..já když v autoškole musel couvat u náklaďáku z vlekem,tak mi to z prvu dělalo značný potíže ..pak jsem chvilku jezdíl a dneska z vozejkem taky zacouvám,..na ten vlek bych si,ale asi hned napoprví netroufl...obdivoval jsem vždycky tatu,kterej dokázal s návěsem couvnout do průjezdu,kde by byl problém najed popředu.a ještě to bylo do zatáčky
Já dělám ve skladě a takových aut k nám jezdí honě a taky třeba čekám 10 15 minut než se ten šofér trefí na rampu.Ctirad Vyskočil píše:jo jo řidič,ten tvrdej chleba má.Tomáš píše:jo couvání s vozejkem to je testík..já když v autoškole musel couvat u náklaďáku z vlekem,tak mi to z prvu dělalo značný potíže ..pak jsem chvilku jezdíl a dneska z vozejkem taky zacouvám,..na ten vlek bych si,ale asi hned napoprví netroufl...obdivoval jsem vždycky tatu,kterej dokázal s návěsem couvnout do průjezdu,kde by byl problém najed popředu.a ještě to bylo do zatáčky
Taky jsem takhle obdivoval chlapíky s návěsem.A co potom,když jsem viděl couvat do skulinky maníka se soupravou(náklaďák+dvouosý vlek).To jsem čuměl,po obou stranách by člověk neprošel a on se tam vešel.Mezi dva baráky a do pravýho úhlu ze silnice.Do dneška nechápu,jak to udělal.![]()
To ti budu oponovat jezdí k nám šoféři (co se vleku týče ) stále ti samí a je to bída a běs.Ctirad Vyskočil píše:BA3
Jo jo,jsou i tací,co tam couvaj ještě dýl.
Ale mám kámoše,co umí zaparkovat zapřaženej vlek vedle auta.
Vono je to ale taky dost o praxi.Když to děláš každej den,tak se to holt musíš naučit.