Lidi co se týče nálepek vybíral jsem to já kreslil to SalWador. Pro příště se fantazii meze nekladou. Pokud někdo chcete klidně udělejte v Photoshopu návrhy a není problém. Problém je ten že po srazu jde lehce zhodnotit vše, ale před srazem se nikdo nenamáhá zeptat jestli pořadatelé nechtějí s něčím pomoct..
Pokud chcete tradiční nálepku není problém ale jakou barvu? protože všechny použitelný už byly, vybrali jsme něco netradičního.
Berte to sakra taky tak že i když se Vám na sraze něco nelíbilo tak trochu úcty k lidem kteří to připravovali by neškodilo. Je potřeba si uvědomit že ti co sraz chystali tomu obětovali hromady volného času, který mohli využít na něco jiného. Obzvlášť to cením u Radka a Štěpána protože mají děti. Marcel si taky pěkně hrábl na dno. A upřímě cítil jsem trošku zadostučinění když jsem se v neděli ráno loučil s Radkem MB a ten mi mimo jiné řekl:
"Jsem hrozně rád že to skončilo, celou dobu jsem trnul jestli se něco nestane jestli všechno dobře dopadne najednou byl konec a já ani nic neprobral s kamarádama protože i když to vše tak nějak šlapalo tak jsem musel být chvíli tam chvíli jinde, každej se mne na něco ptal a ze srazu jsem v podstatě nic neměl. Budu moc dlouho uvažovat jestli budu ochotný se do toho pustit příští rok." Teď už totiž ví o čem je řeč.
PS: mát li někdo zájem z těch co tu jsou už delší dobu a jsou členy klubu, vedení klubu schází jeden člověk místo Myša. Co to obnáší hromadu starostí, hromadu volného času a především hromadu nevděku třeba právě po skončení srazu.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)