Jiri: No jo, ale co s nima mám dělat? V r. 2006 mi udělali emise (viz téma STK), za které mě v Trutnově vyhodili. A u Špůra vyhověli.
Proto pro původní dobrý dojem jsem se objednal k nim. Jenže časy se změnily. Dobrý mechanik u Špůra skončil a šel prý dělat za trojnásobek do Prahy a dnes Špůr zaměstnává dva mladý kluky, přičemž ten co mi to dělal, měl oči vystřelený jak žralok, asi na něčem frčel, tipnul bych ho...
Při reklamaci jsem na to čekal hodinu a čtvrt, opravoval to ten stejný zevl a tentokrát pod osobním dohledem Špůra. Dali tam svůj fungl nový řemen, suše jsem poděkoval a odjel...
Právě že si uvědomuji důležitost tohoto úkonu, svěřil jsem to značkovýmu servisu. Měl jsem si to vyměnit sám a nebo se na to vybodnout úplně. Bylo by to lepší. No holt zkušenost.
A ještě něco, zdá se mi, že je tentokrát nějak málo napnutej. Až z toho vychladnu, asi někam zajedu a zeptám se na to, jestli je to ok. A opravdově udělat ventily. Pokud to auto dřív neprodám.
Nejsem protivnej zákazník, jen chci mít auto ok. A za ty peníze, taky nekradu. Špůr mě zklamal, jako servis i jako člověk.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)