gumoasfalt a podobne "břečky"
Moderátor: Moderátoři
gumoasfalt a podobne "břečky"
Lade zdar,
ako očistiť podvozok od toho čierneho svinstva s názvom gumoasfalt, alebo čo to je?
Dá sa na to použiť aj nejaký chemický pomocník, alebo mi zostáva len škrabať, škrabať, škrabať,
Dík
ako očistiť podvozok od toho čierneho svinstva s názvom gumoasfalt, alebo čo to je?
Dá sa na to použiť aj nejaký chemický pomocník, alebo mi zostáva len škrabať, škrabať, škrabať,
Dík
ja si myslim ze ten odstranovac bude celkem na nic. ale co jsem zatim sundaval asfalt z podlahy v interieru tak to slo vcelku dobre. mel jsem na to spachtli sirokou asi 2-3cm a vetsi plochej sroubovak
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic![Razz :-P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
![Razz :-P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Chatka 12 forever
Romania team 2009
-
- Kontaktovat uživatele:
copankac je super na docisteni. to hruby jde hodne dobre spachtlou a neni tolik bordeluHoluboSup píše:Dobrá je na to flexa s copánkáčem, akorát je potřeba mít čepici a brýle.
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic![Razz :-P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
![Razz :-P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Záleží na vlastnostech toho nátěru. Na žigulovi jsem měl něco krásně měkýho, to šlo špachtlí dobře, ale třeba forman byl nastříkanej takovým divným srancem kterej se seškrábat nedal.Maysner píše: copankac je super na docisteni. to hruby jde hodne dobre spachtlou a neni tolik bordelu
Je samozřejmě výhodný mít auto venku, protože vzniká střašně lepivej prach.
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele: