čmelák píše:yellow ja si myslim ze sa len tak projizdel lebo na plny to nejde vobec
a ked by vsetkych strcil do kapsy preco to nespravil ked mu to tak ide? ha? vies co ti poviem? tommel to tam strcil do kapsy s tym hnilym vrakom, nikdo iny a urcite nie ten akoze turbo motor, pocul som na viedeu ako to nastartoval saq to nejako rachotalo, podla mna to hovno ide , vzdy som to tvrdil a stojim si zatym az kym neuvidim. teraz mal sancu ukazat to vsetkym ako to proste naladil, a podla toho co ukazal to vyzera ze naladil hovno, teda dal si naladit hovno tak
hele voco ti jde že má někdo v žígu turbo? co ti v tom brání aby jsi ho měl taky a jaký rachot v motoru prosím tě vždyť to byl šepot květin a já jsem to viděl a slyšel naživo tak prosímtě zalez někde do kouta a přemýšlej napřed než něco řekneš-na takový auto má každej hromadu keců ale skutek utek
čmelák píše:yellow ja si myslim ze sa len tak projizdel lebo na plny to nejde vobec
a ked by vsetkych strcil do kapsy preco to nespravil ked mu to tak ide? ha? vies co ti poviem? tommel to tam strcil do kapsy s tym hnilym vrakom, nikdo iny a urcite nie ten akoze turbo motor, pocul som na viedeu ako to nastartoval saq to nejako rachotalo, podla mna to hovno ide , vzdy som to tvrdil a stojim si zatym az kym neuvidim. teraz mal sancu ukazat to vsetkym ako to proste naladil, a podla toho co ukazal to vyzera ze naladil hovno, teda dal si naladit hovno tak
každý má svůj názor a ten ti vyvracet nebudu, jen tolik : měl jsem své důvody proč jsem se sprintů neůčastnil , předvádět se a dokazovat někomu jak to jezdí nebo nejezdí a pak zahodit 3 roky práce ,nejsem blbec , každý ať si myslí o tom svoje (já vím na čem jsem)
myslím taky že by jste se měli všeci uklidnit.... a podivat se na to co kdo sám dokázal.....
já bych se taky se svím autem bál jet na tu orientačku, ikdyž to auto na takové tvrdé podmínky je ( a bude uspůsobeno)... ještě že ondra je takovej blázen..
v trnavě jsem se taky vykašlal na sprinty, protože v motoru taky nebylo vše 100% a nechtěl sem riskovat že bych musel jet domů na vleku...
mimojiné TŽ. co jsi použil za spojku??... ted o vejkendu se ukázalo že i 1300 ta sachska neudrží...
Bože lidi buďte rádi, že jste to viděli na živo, já sraz nemohl a ještě teď mě to fest štve, chtěl jsem vidět dvě auta: jahůdku na vlastní bulvy a ten turbo motor, no snad se zadaří příště. Teda pokud Turbožigiho nenaserete debilíma kecama...Ikdyby to nejelo tak o co jde? Copak tady někdy Turbožigi napsal něco o tom, že má nejrychlejší auto klubu? Vždyť to nejpodstatnější je, že to postavil.
Já se TŽ musím taky zastat. Jsem rád, že si vůbec udělal čas na to, aby s tím autem dojel na sraz. A jestli nejel sprinty, tak asi věděl proč. Ono je rozdíl, jestli má někdo spálený olej v motoru, který prý točí na 8 000otáček, nebo motoru, který když klekne, tak ho majitel vyhodí. Ono je dobré si uvědomit, že do toho auta nacpal spoustu peněz a času a nepotřebuje něco dokazovat jenom proto, že si to někdo přeje. Ono, každý má ke svému autu jiný vztah.
►Stodolní II◄
Expedice Estonia 2010
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.
uz se nahrava video na youtube, natocil sem motor v otackach, ne jak ti mamlasi na nove, ze to vystrihli jen na start a volnobeh.. snad turbozigi nebude nastvany..
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu