Mírův Láďa 21053
Moderátor: Moderátoři
Mírův Láďa 21053
Ahoj,jsem tady novy,takze v tom jeste nejaktak neumim chodit,ale rekl sem si,ze bych sem mohl dat neco o mem aute.Auto sem koupil na relomu ledna a unora.Kdyz sem si ho privezl,tak sem mel moc velkou radost,bylo to uplne neco jineho,sice sem predtim vlastnil Favorita,ale tohle jede stokrat lepe.Mam ho v LPG,proto jsem ho taky vzal,v benzinu bych ho asi neuzivil,kort student.Po koupi sem hned udelal vsechny oleje.V motoru mam mineral od Castrolu,v prevodovce normal od Mogulu a v diferencialu taky od Mogulu na hypoidni soukoli.Toto forum sleduji uz dlouho,ale nasel sem sem poradne cas az teprv ted.Jelikoz merim 197cm,tak sem mel velky problem radit dvojku,tak sem hledal nejake reseni,ale zase se mi nechtelo kratit radicku,jelikoz bych po ni uz sahal daleko.Tak sem si sehnal nadhernej sportovni triramennej volant.Je to o dost mensi a o dost silnejsi.Nevim jak premysleli rusaci,kdyz navrhovali volanty.Do auta sem si udelal HF,jelikoz jsou za telefonovani za jizdy velke pokuty a o to sem zajem nemel.Nedavno sem umyl motor,jelikoz sem se na to nemohl koukat na tu stoletou spinu.Tedka to je krasavec.Pres leto musim jeste poresit nejake drobne orezlinky a neco semtak zakitovat,ale to jsou detaily.Nechal sem si na nej udelat nove tazne.Duvod koupi byl take velky kuli tomu,jelikoz u toho byl delany plyn v zari minuleho roku,coz je velky plus.Kdyz sem si ho privezl,tak v tom byl dost velkej bordel,proste chlap to mel do prace a tim to haslo.Ja kdyz mam auto,tak se o nej staram i citove,nastesi udrzoval motor v dobre kondici,jako oleje atd.Prvni privezeni sem rozebral celej vnitrek,jako koberce,sedacky atd.Vsechno sem vypral,umyl,nalestil,nastrikal silikonovym olejem a hned to byla jina.Pod sedackou lezely hranolky a same takove podobne zbesilosti No,ale kecu bylo uz dost,tak sem dame taky nejakou tu fotku.Prvni je,kdyz sem to koupil jak to vypadalo a potom uz jenom zdokonalovani a zdokonalovani.Tak reknete svuj nazor.
Tož Tě tady u nás vítám. Podle popisu a fotky v nicku to vypadá docela dobře. Hlavní se uvidí až z fotek.
Info o vkládání fotek a jiných souborů najdeš zde. Tip pro vkládání fotek: fotky nesmí mít víc než 800 dpi na delší straně a max. velikost je 256 kB. Nejlepší je nalinkovat sem fotky z jiného serveru.
Info o vkládání fotek a jiných souborů najdeš zde. Tip pro vkládání fotek: fotky nesmí mít víc než 800 dpi na delší straně a max. velikost je 256 kB. Nejlepší je nalinkovat sem fotky z jiného serveru.
Dekuji za privitani ,uz je sosam na jiny server,tak uvidime.Tu foto co jsem to vyfotil hned po koupi mam strasne velikou,ale nejak to poresim.Sosam ty,ktere uz jsou po zdokonalovani.Snazim se vse vracet do origo stavu a hlavne ne zadne pindikarny a opicarny.Nemam rad strelnici.Jinak rok to je 1990,1,5motor,5qalt.Nez sem to koupil,tak sem nikdy neveril,jak zigulik muze jet.Potom co sem do toho sedl a nejaktak sem si jenom zkusil co umi a ne,tak sem byl velice mile prekvapen.Favorit je proti tomu liny lempl.Potom co se otevre druha klapka,tak mizim lidem z krizovatek.I na ten plyn to jede docela pekne,ale potom to musi clovek vice tocit.
Tak tady je umytej,vycistenej.Jsou nejake mouchy,ale vsechno ma svuj cas
Tady je se stastnym majitelem
Vysatej,vycistenej,ale jeste se starym kroutítkem
Dneska je to moda fotit u sprejeru,tak sem si to taky zkusil
Miluju vyhlidky,tak sem jednu takovou zdolal.Je to krasne mit tu Prahu na dlani,dole je to horsi
A je to tady,novy kroutítko a HF. Je to parada.
Tady je se stastnym majitelem
Vysatej,vycistenej,ale jeste se starym kroutítkem
Dneska je to moda fotit u sprejeru,tak sem si to taky zkusil
Miluju vyhlidky,tak sem jednu takovou zdolal.Je to krasne mit tu Prahu na dlani,dole je to horsi
A je to tady,novy kroutítko a HF. Je to parada.
Vítej mezi námi. Auto máš pěkné, tak se o něho dobře starej.
►Stodolní II◄
Expedice Estonia 2010
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.
Octavia combi 1,9tdi
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1998 až 5.3.2012 prodáno
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1996 - 19.2.2012 až 20.2.2012 prodáno
Vaz 2107 1,5 AXTEC, LPG r.v.1995 - 3.6.2008 až 3.6.2008
Expedice Estonia 2010
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.
Octavia combi 1,9tdi
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1998 až 5.3.2012 prodáno
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1996 - 19.2.2012 až 20.2.2012 prodáno
Vaz 2107 1,5 AXTEC, LPG r.v.1995 - 3.6.2008 až 3.6.2008
-
- Kontaktovat uživatele:
taky tě tu vitam.... koukám že to byl docela slušnej kup.... dobrej základ... doufám že však za pár měsíců jako spousta mladejch zase nezmizíš... jinak k ty vejšce, ja mam sice něco těsně pod metr devadesát, ale taky sem měl problém s volantem atd.... nahodil jsem menší a je to lepší... ještě pod něj přijde podložka a bude ještě blíž.. mimojine ten tvuj ti závidím....
Mna na tych volantoch stve to, ze ked nasadam, tak niekedy nemozem prepchat stehno medzerou medzi volantom a sedackou a to mam sedacku skoro vzadu. Ale na vine nebude iba volant
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Ahoj chlapi,dekuji za kladne nazory a chvaly.Mizet nemam v planu,tedy zalezi vsechno podle situaci a jak se to bude vyvijet i jinak.Fotky motoru mam jenom jeste,kdyz byl spinavej,ale tak ja ji sem dam.Zitra bych mel udelat nejaky foto,tak ja nafotim cistej motor.Njevic me nastvalo to,kdyz sem ho umyl a dal sem ho do stodoly.Rano prijdu otevru a probehla se mi po tom teplem motoru nejaka kocka nebo neco takoveho,bylo to zase cele otapane od hliny.Musel sem znova otirat.
Jo a jeste k tomu volantu.Jak sem velkej,tak sem mel dost velke problemy i pri nastupovani.Nebo i pri toceni na miste,proste ten volant je malej.Tak sem zvedl telefon a zavolal sem chlapkovi co mi delal tazny,musel sem to nechat delat v dilne,jelikoz by mi to jinak nezapsaly.Tak mu rikam,jestli nema nejakej mensi volant a on,no mam tady original sportovni triramennej,tak ja mu rikam ,ze do hodiny tam sem.Prijel sem pro nej a mel sem z nej velkou radost.Za tu cenu 500kc si myslim,ze dobre
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz sem to koupil,tak uz to tam bylo.Sundal sem to a pretocil sem viko,aby byl zavrenej teplej vzduch od svodu,ale aby to salo jenom ze predu,potom se tomu nechtelo nejak ject.Tak sem to vratil vse do puvodniho stavu a je to OK,ale jeste to zkusim nejak poresit,moc se mi to tam nelibiLittle Red Riding Hood píše:prosimtě co to máš za trumpetu na filtrboxu??..