Kolony směr Bechyně
Moderátor: Moderátoři
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Kolony směr Bechyně
Prosím nechtěl bych sem psát nic jiného než jen kdo kdy chce jet a kde si dáme sraz. Já tradičně chci jet už v pátek asi nejspíš tak jako na jaře tzn že s největší pravděpodobností počkám na kluky slovenský ( doufám že pojedou) a pojedem po dálnici do Pelhřimova. kde by opět mohl být sraz a odtud směr kemp. Tímto předem doufám že se podaří zajistit ubytování v kempu jako na jaře. myslím že jsme byli celkem lukrativní zákazníci.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá, jako loni beru druhou kolonu po staré cestě.
Itinerář pro kolonu "po staré":
1. odjezd dne 30. 9. 2005 v 17.30
2. sraz na parkovišti před Brnem-Bosonohami
3. setkání u motorestu nad starým Pelhřimovem s kolonou jedoucí po dálnici a kolonou z východních Čech.
4. dále s "dálniční" a kolonou z VČ směr Bechyně.
Itinerář pro "dálniční" kolonu:
1. sraz na benzince (jako na jaře) v 18.00
2. jízda po dálnici směr Humpolec a příjezd k motorestu nad Starým Pelhřimovem v cca 19.00
3. Dále s kolonou z VČ a "po staré" směr Bechyně.
Další poznámky:
Kluci z východních Čech - napište, zda-li Vám to takto vyhovuje.
Pokud budete někdo chtít rozpis cesty Brno - Pelhřimov nebo Brno - Bechyně, napište mi o něj SZ či e-mail (raději e-mail). L.
Itinerář pro kolonu "po staré":
3. setkání u motorestu nad starým Pelhřimovem s kolonou jedoucí po dálnici a kolonou z východních Čech.
Itinerář pro "dálniční" kolonu:
1. sraz na benzince (jako na jaře) v 18.00
2. jízda po dálnici směr Humpolec a příjezd k motorestu nad Starým Pelhřimovem v cca 19.00
3. Dále s kolonou z VČ a "po staré" směr Bechyně.
Další poznámky:
Pokud budete někdo chtít rozpis cesty Brno - Pelhřimov nebo Brno - Bechyně, napište mi o něj SZ či e-mail (raději e-mail). L.
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
No v loni jsem jel po dálnic já, Majo, števo čmelák a spol celkem 3 autaDrobek81 píše:Aha jelikoz nemam znamku tak asi presedlam k Ludovi:-)Patraci nechces jet radeji po stare?!Myslim ze je nas vic kdo nema znamku
zbytek jel v koloně po okreskách. Mi je to celkem jedno ale když mám tu známku tak rychlejší to je po dálnici.Ale můžu jet klidně i po okreskách. Pokud bude ( doufám že jo) funkční LPG v autě ....
Lada Niva M:1/8,5
No, neviem, ako to Patrac popisal - Majo, Stevo, Cmelak
Ja nebudem mat auto schopne zvladnut taku cestu. Kombika mam rozobrateho, planovany vyjazd z garaze - april-maj 2006. 06kou si na taku cestu netrufam, jej stav(hlavne po stranke karoserie) je taky, ze budem rad, ak bez ujmy prezije do konca platnosti jej STK(jul 2006) a nezatazim ju 1200km za jeden vikend.
Stevo - bude zrejme cez vikend pracovat a dovolenku nedostane(a zrejme sa mu neoplati prist v sobotu vecer ako do Trnavy).
No a Cmelak, ten tiez nieco spominal, ze mu Bechyna nevyda, ze bude zarezavat v skole.
A Jaano(s ktorym isiel Cmelak v aute) pojde bez mojho nahovarania zrejme stejne po okreskach.
Takze asi tak
Ja nebudem mat auto schopne zvladnut taku cestu. Kombika mam rozobrateho, planovany vyjazd z garaze - april-maj 2006. 06kou si na taku cestu netrufam, jej stav(hlavne po stranke karoserie) je taky, ze budem rad, ak bez ujmy prezije do konca platnosti jej STK(jul 2006) a nezatazim ju 1200km za jeden vikend.
Stevo - bude zrejme cez vikend pracovat a dovolenku nedostane(a zrejme sa mu neoplati prist v sobotu vecer ako do Trnavy).
No a Cmelak, ten tiez nieco spominal, ze mu Bechyna nevyda, ze bude zarezavat v skole.
A Jaano(s ktorym isiel Cmelak v aute) pojde bez mojho nahovarania zrejme stejne po okreskach.
Takze asi tak
Naprosto geniální plán. V každém případě zase budu utéct dříve z hokny. Nevím, kolik au pojede z vých. čech aut, ale věřím, že to bude stejně dobré jako loni. Já jich pár vezmu, uvidíme jak Stenly a spol, Pája, ...Luděk Musil píše:Itinerář pro kolonu "po staré":
SalWador
Tož já až v sobotu
30.9. se mi vdává sestřenka a dělám rozvoz na svatbě, takže až toho 1.října slibuju, že se dostavím. Kluci by měli jet asi už dřív...
Tak už zase v žižulu!
- zeek
- Kontaktovat uživatele:
PRAHA
Tak jako na jaře, se opět pojede v koloně i z Prahy.
Sraz stejně jako na jaře v Hostivaři za Intersparem v pátek tentokrát kolem 4 hodiny..vzhledem k času kdy zapadá slunce...
Kdo pojede? Zatím nás je pokud se nepletu 5...
Tak napište kdo pojede aby se kdyžtak na opozdilce počkalo...
Tak jako na jaře, se opět pojede v koloně i z Prahy.
Sraz stejně jako na jaře v Hostivaři za Intersparem v pátek tentokrát kolem 4 hodiny..vzhledem k času kdy zapadá slunce...
Kdo pojede? Zatím nás je pokud se nepletu 5...
Tak napište kdo pojede aby se kdyžtak na opozdilce počkalo...
Lada 2103 rok 2004 - 2006(bouračka). Lada 21061 rok 2006 až 2007 prostě chudinka umřela...budiš jí vrakoviště lehké...
současnost..felda v kombiku kvůli psu.
současnost..felda v kombiku kvůli psu.
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Fajn panové jak to tak vidím tak dovalím do brna (doufám že ne zbytečně ) a od tam se potáhnu s hlavní kolonou směr Bechyně jen bych prosil mě někdo vyzvedl někdě na okraji brna ideálně u Globusu ...eště kolik je to vlastně kylometrů?
Pokud pojede někdo okolo Boskovic aď se ozve čim víc tím líp halvě Ladovek
Pokud pojede někdo okolo Boskovic aď se ozve čim víc tím líp halvě Ladovek
A čim jiným chceš jet na Ladasraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!capodrak píše:Pokud pojede někdo okolo Boskovic aď se ozve čim víc tím líp halvě Ladovek
Co se týče Vejchodočechů.K organizaci z minula nemám jedinou námitku takže to provedem uplně stejně.Jen do campu by bylo vhodné dojet opět už za sjetla což znamená do osmy.Takže bych to viděl na půl šestou v Pejru na parkovisku.Odjezd z Holic pro jistotu ve tři hodiny.Jak to vidí podhůří?
Stenly
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja chcu jet 17kou silnej docela spolehlivej stroj .... tak to abych tak ve 12 vypálil z domova směr BRNO..kdby n+ěkdo chtěl tak jedu pravděpodobně (90%) sámStanda píše:A čim jiným chceš jet na Ladasraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!capodrak píše:Pokud pojede někdo okolo Boskovic aď se ozve čim víc tím líp halvě Ladovek
Co se týče Vejchodočechů.K organizaci z minula nemám jedinou námitku takže to provedem uplně stejně.Jen do campu by bylo vhodné dojet opět už za sjetla což znamená do osmy.Takže bych to viděl na půl šestou v Pejru na parkovisku.Odjezd z Holic pro jistotu ve tři hodiny.Jak to vidí podhůří?
Stenly