Daewoo Tico
Moderátor: Moderátoři
- Stanley__001x
Dík za potvrzení mích předpokladů.Luděk Musil píše:Kolik že to má? Tři hrnce a 900 kubíků?
Když to vezmeme cca aritmetickým průměrem:
1200 ccm a 4 hrnce = 110 kg
650 ccm a 2 hrnce = 50 kg
900 ccm a 3 hrnce = cca 70 kg
L.
1 x 2104 rv 86
1x 2107 rv 90
4x trabi ( 2x s tp)
1x DKW Sonderklasse 1001
1x Tatra 57 sport
1x Zetor 50 Super
a 4x různé moto
1x 2107 rv 90
4x trabi ( 2x s tp)
1x DKW Sonderklasse 1001
1x Tatra 57 sport
1x Zetor 50 Super
a 4x různé moto
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Taky mě napadlo, že AKU je skoro větší než motor, ale zajímavější je poloha HBV, jestli je nad brzdovým pedálem, pak lituji spolujezdce, neb řidič zabere tak 2/3 šíře vozidla...
Ale dobrý, každý první auto je to nejlepší co člověk měl, neb vzpomínky na něj jsou nejhlubší.
Ale dobrý, každý první auto je to nejlepší co člověk měl, neb vzpomínky na něj jsou nejhlubší.
Bílý LADA a okřídlená spol.
- červ
- Kontaktovat uživatele:
to máš pravdu že je malej chladič a ještě mi teče.paves píše:spíš motůůůrek, ne takovej prcek, jéé ten malinkej chladič
ty jsi vtipnej jakej elektromotor to je normální 3 válec s oběmem 800Wolf píše: Je to elektromobil, vidim dva akumulatory
Volkswagen Golf R.v.2002 Od května 2009 - a déle moje auto
Daewoo Tico R.v. 1996 Od června 2004 - a déle moje auto
Ford Tranzit R.v 2002 Od února2008 - a déle Rodiné auto
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Ani motor, ani akumulátor, ale setrvačník je to...
Asi bychom si už z tohoto mrňavého autíčíčka měli přestat dělat srandičky, stačí, že se mu posmívají ostatní auta když vedle nich stojí na parkovišti.
Když si představím, že bych ho mohl pomalu naložit na Tatru 613 a vzít na cestu jako rezervní auto.
Jenže má jednu velikou výhodu, kterou jsem tak trochu pocítil, když jsem jezdil s Trabantem- zaparkuje se s tím úplně všude a Tico je ještě o něco drobnější, než Trabant. Což je potřebné na sídlištích a v centru Prahy jako sůl.
Ono už nacpat takového Wartburga někam, kam se běžně dostanu s Žigulem (pravda, má nesrovnatelně horší rejd) byla docela práce.
Jako první auto je to Tico určitě dobré, ale pak by mohly být problémy při přechodu na něco většího...
Asi bychom si už z tohoto mrňavého autíčíčka měli přestat dělat srandičky, stačí, že se mu posmívají ostatní auta když vedle nich stojí na parkovišti.
Když si představím, že bych ho mohl pomalu naložit na Tatru 613 a vzít na cestu jako rezervní auto.
Jenže má jednu velikou výhodu, kterou jsem tak trochu pocítil, když jsem jezdil s Trabantem- zaparkuje se s tím úplně všude a Tico je ještě o něco drobnější, než Trabant. Což je potřebné na sídlištích a v centru Prahy jako sůl.
Ono už nacpat takového Wartburga někam, kam se běžně dostanu s Žigulem (pravda, má nesrovnatelně horší rejd) byla docela práce.
Jako první auto je to Tico určitě dobré, ale pak by mohly být problémy při přechodu na něco většího...
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- červ
- Kontaktovat uživatele:
dnes jsem se chtěl projet a nemůžu zasrany pakny přirezly jel jsem smikem tak jsem se na to vykašlal zase se neprojedu než se na to podívám
Volkswagen Golf R.v.2002 Od května 2009 - a déle moje auto
Mmm, okukování napomůže, myslim. Dřevěnou paličkou opatrně poklepat na bubny, nebo naložit pár rozměrnějších kámošů, a zkusit to rozjezdit.
A troška o.t.:poslední dobou se rozmáhají parkovací brzdy elektrické, a u Rencka to už dotáhli tak daleko, že řidič nemá na vybranou. Vypne motor, a brzda se automaticky zatáhne!
Paráda, to by mě jeblo!
A troška o.t.:poslední dobou se rozmáhají parkovací brzdy elektrické, a u Rencka to už dotáhli tak daleko, že řidič nemá na vybranou. Vypne motor, a brzda se automaticky zatáhne!
Paráda, to by mě jeblo!
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.