Asi to od mnoha lidí slíznu,ale musim se přiznat.Ačkoliv mam 06,tak 2107pro mě navždy zůstane tím nejlepším a nejhezčím,co sjelo z linky VAZu.Někdy přemítám nad tím,zda .nebylo lepší ještě chvíli s koupí auta posečkat a koupit .Zní to skoro jako rouhání,ale ta 2106 je tak trochu pro mě znouzecnost.Je nádherná,ale...dokonce mi lezlo na mysl udělat výměnu ve stylu-svoují 2106 za 2107 ve stejném,tudíž perfektním,stavu.Saynerm píše:Radek MB: snad se koko loko nenastve, ale 2107 se mi moc nelibi, ma ale peknej interier. ne ze by nebyla pekna, ale proste 2106 ma sve kouzlo a to je silnejsi nez kouzlo 2107
BA3 21061 - BlackJack
Moderátor: Moderátoři
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
koko loko: nadrz je v mnohem horsim stavu jak zbytek plechariny okolo. a nedotyka se nikde primo blatniku ani podlahy. na podlaze lezi na gume a od blatniku ma vsude mezeru. kdyz sem auto prevzal a druhej den sem jel s tommelem od vasatora(on jeho kombalem) tak sme u novyho liskovce zabocili na to novy parkoviste a asi deset minut sme blbli. v aute byl najednou nehorazne citi benzin az me zacla moc bolet hlava. nekolikrat sem pak citil i benzin z kufru. mel sem podezreni ze to nekde musi tect kdyz mi rychle mizel benzin ale na dvore sem nikdy pod autem louzi nemel.na plnou nadrz jsem najel 220km. Kdykoli jsem sedl do auta a otocil klickem tak palivoměr ukazoval min a min. i když mi to auto jen stalo na dvore. kdyz jsem ji vytah tak z ni kapalo. na podlaze pod ni vsude benzin. nemelo to odtam kudy poradne tect ven a tak sem to nemoh nijak moc pozorovat a proto to tam zaclo hnit. ze zvedavosti tu nadrz rozriznu a omrknu ji zevnitr. stejne by ji ten kovosrot neminul
dnes sem pokracoval ve vcera zapocatych pracich. dokytovano a nalakovano. sprejem. ale vypada to dobre. namontoval sem repra do plata.
jak to vypada nastrikany vyfotim zitra. dneska sem na to zapomel
dnes sem pokracoval ve vcera zapocatych pracich. dokytovano a nalakovano. sprejem. ale vypada to dobre. namontoval sem repra do plata.
jak to vypada nastrikany vyfotim zitra. dneska sem na to zapomel
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Saynerme, máš mou podporu.
Barvu si samozřejmě vyber jakou chceš. Ta černá by asi opravdu moc dobrá nebyla. Spíš modrou, zelenou. Hlavně ne jahodově červenou, tu už mám já!
Maysnere, jestli chceš řezat nádrž flexou, tak si dávej pořádnýho majzla! Nechci malovat čerta na zeď, ale mohlo by dojít k explozi. Vím, že když jsem si nechával opravovat děravý kanystr, tak se mě borec ptal, jestli je od benzínu nebo nafty. Když sem řekl, že od benzínu, napustil kynystr vodou a pak teprve se jal pracovat. Takže ofaflně!
Barvu si samozřejmě vyber jakou chceš. Ta černá by asi opravdu moc dobrá nebyla. Spíš modrou, zelenou. Hlavně ne jahodově červenou, tu už mám já!
Maysnere, jestli chceš řezat nádrž flexou, tak si dávej pořádnýho majzla! Nechci malovat čerta na zeď, ale mohlo by dojít k explozi. Vím, že když jsem si nechával opravovat děravý kanystr, tak se mě borec ptal, jestli je od benzínu nebo nafty. Když sem řekl, že od benzínu, napustil kynystr vodou a pak teprve se jal pracovat. Takže ofaflně!
mala flexa rozbita, velkou ma furt nekde otec a na nadrz bych se s ni i tak nedival. nejak opatrne ji rozdelam. asi postaci majzl a kladivoHurikán píše:Saynerme, máš mou podporu.
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Zapal tu nadrz a utekaj kade lahsie ,sa vrat po case ked vsecko uz bude vyhorete a mozes potom rozoberat,explodovat by nemalaMaysner píše:mala flexa rozbita, velkou ma furt nekde otec a na nadrz bych se s ni i tak nedival. nejak opatrne ji rozdelam. asi postaci majzl a kladivoHurikán píše:Saynerme, máš mou podporu.
ex.VAZ 2102 1974 ex hniloba VS. laminat
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
RadekMB: Stačí říci... Dokonce je i červený, takže bych ho jen napsal na stará čísla a nikdo by nepoznal, že se s ním vyvážím v běžném provozu! Nojo, ale mít 2 červená auta stejné motorizace... Svoje současné jaksi prodat nemíním.
Škoda, že se Ti tolik nelíbí a že jsi nepřišel na chuť kouzlu kulaté řady... Lada je Lada o tom bez debaty, ale hranatá řada mně přijde už jako takové to komerční auto, není to zkrátka ten pravý nezničitelný Žigul. Ale máš pravdu, ke Tvým "proporcím" mi nějak pasuje spíše ta 07, ale možná by se to poddalo na obou stranách, jde o zvyk.
Škoda, že se Ti tolik nelíbí a že jsi nepřišel na chuť kouzlu kulaté řady... Lada je Lada o tom bez debaty, ale hranatá řada mně přijde už jako takové to komerční auto, není to zkrátka ten pravý nezničitelný Žigul. Ale máš pravdu, ke Tvým "proporcím" mi nějak pasuje spíše ta 07, ale možná by se to poddalo na obou stranách, jde o zvyk.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
asi si zvyknu navíc moje malá Julinka si to auto zamilovala a 06kou jezdí raději než desítkou.Dneska si v tom autě vydržela hrát 40 minut!Honza 21061 píše:máš pravdu, ke Tvým "proporcím" mi nějak pasuje spíše ta 07, ale možná by se to poddalo na obou stranách, jde o zvyk.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
tak. vcera sme vymenili prevodovku za muj 5q. dnes se dodelal vyfuk kterej mi tam vcera za tmy uz nesel a vymenili silentblok na motoru. na starym se mi strhnul zavit. vzpomel jsem si ze chci vedet co tam je za dif tak sme to zjistili. tato 061 ma dif 4,1
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
a k tomu vsemu co tu Maysner napsal sme jeste dodaly druhy chromovy zrcatko. aktualni foto dodam behem dne
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
kdyz sem s autem celej den pryc mladej nema co fotitKewint píše:a foto?
stejne ty chromovy zrcatka stojej za kokot. ve 150ti coz je maximalni konstrukcni rychlost toho auta jeste vcelku drzej. ale ve 170ti sou uz obe prilepeny na sklech, jako by mi chteli pomoct snizit odpor vzduchu
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
- Aleš.Melichar
- Kontaktovat uživatele: