kdyz je pekne opracujes tak proc ne, aspon ji neznici jen tak nejakej tukanecCory píše:Vzhladom na moje financne moznosti mozem nasadit rovno lešenársku trubku![]()

Moderátor: Moderátoři
kdyz je pekne opracujes tak proc ne, aspon ji neznici jen tak nejakej tukanecCory píše:Vzhladom na moje financne moznosti mozem nasadit rovno lešenársku trubku![]()
Ako opracovat? ja myslim, ze zaschnuty beton a malta staciSaynerm píše:kdyz je pekne opracujes tak proc ne, aspon ji neznici jen tak nejakej tukanec
tak trosku z toho oklepat rez, obrousit a natrit treba stribrnejma vodovkama nebo necim jinym dle tvyho vyberu a je to OKCory píše:Ako opracovat? ja myslim, ze zaschnuty beton a malta staciSaynerm píše:kdyz je pekne opracujes tak proc ne, aspon ji neznici jen tak nejakej tukanec
Na čo vyfuk, že?Saynerm píše:tak trosku z toho oklepat rez, obrousit a natrit treba stribrnejma vodovkama nebo necim jinym dle tvyho vyberu a je to OKCory píše:Ako opracovat? ja myslim, ze zaschnuty beton a malta staciSaynerm píše:kdyz je pekne opracujes tak proc ne, aspon ji neznici jen tak nejakej tukanec
zejo, nechas jen svody od motoru a jede seCory píše:Na čo vyfuk, že?Saynerm píše:tak trosku z toho oklepat rez, obrousit a natrit treba stribrnejma vodovkama nebo necim jinym dle tvyho vyberu a je to OKCory píše: Ako opracovat? ja myslim, ze zaschnuty beton a malta staci
zvody otocim hore nohami, urobim dieru do kapoty (ak sa nespravi sama) a bude to vyfuk a la ZetorSaynerm píše:zejo, nechas jen svody od motoru a jede seCory píše:Na čo vyfuk, že?Saynerm píše: tak trosku z toho oklepat rez, obrousit a natrit treba stribrnejma vodovkama nebo necim jinym dle tvyho vyberu a je to OKkdyz bude v podlaze dir, tak se jen priotravis splodinama, ale jinak nic
na to uz nemam co bych rekl. jedine se vykaslat i na svody a jezdit tak, vsak ono to nekudy utceCory píše:zvody otocim hore nohami, urobim dieru do kapoty (ak sa nespravi sama) a bude to vyfuk a la ZetorSaynerm píše:zejo, nechas jen svody od motoru a jede seCory píše: Na čo vyfuk, že?kdyz bude v podlaze dir, tak se jen priotravis splodinama, ale jinak nic
A když neutečou splodiny, uteče Cory i s posádkou.Saynerm píše:na to uz nemam co bych rekl. jedine se vykaslat i na svody a jezdit tak, vsak ono to nekudy utceCory píše:zvody otocim hore nohami, urobim dieru do kapoty (ak sa nespravi sama) a bude to vyfuk a la ZetorSaynerm píše: zejo, nechas jen svody od motoru a jede sekdyz bude v podlaze dir, tak se jen priotravis splodinama, ale jinak nic