Moderátor: Moderátoři
No asi největší změna je použití motoru Lada 2103, čiže 1500, a s tim souvisejících věcíNopogo píše:Jsou ještě nějaké jiné rozdíly kromě nárazníků a světel
Čtouc to tak po sobě, zjišťuju, že jsem napsal blábolLaďuša píše:No asi největší změna je použití motoru Lada 2103, čiže 1500, a s tim souvisejících věcíNopogo píše:Jsou ještě nějaké jiné rozdíly kromě nárazníků a světel![]()
Samozřejmě, nejde o motor 1500, ale 1452, píp.Laďuša píše:Čtouc to tak po sobě, zjišťuju, že jsem napsal blábol Teda ne tak docela, ale vlastně jo
Ano, ona diskutovaná verze 1500SL. Barevné odstíny modelu 2106? Rozhodně mně napadá (vybaví se mi konkrétní auta) Hnědá tmavá, Modrá tmavá.Honza 21061 píše:Ano, patnáctka jediná a nejlepší.
Ještě bych zmínil už několikrát diskutované, že šestnáctky se pravděpodobně dovážely ve více barevných odstínech a interiérech...
Ale to bylo spíše na dovážející organizaci, protože i 21061- 1500S se dá na zahraničních fotkách vidět v odstínech a výbavách, které u nás jsou velikou neznámou a je to škoda.