tak větší kolaMiichaal píše:na Kutnohorských silnicích.... podařilo se mi ten spoiler sundat už jesnou:-( naštěstí ještě před stíkánímPetanek2101 píše:noo krome ty lavice vzadu se mi to vcelku zamlouva ale jeste by to chtelo niz.
neudelas s tim neco?
trochu jsem si hrál
Moderátor: Moderátoři
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
- Miichaal
- Kontaktovat uživatele:
a) zadní stěrač z felicie(zkrácenej)Nulašestka píše:Teda paráda. A hned bych měl dva dotazy:
a) co tam máš za stěrače a ramínka, případně kde se dají koupit
b) tu modrou ti někdo míchal nebo je to konkrétní odstín? Máme totiž veeeelmi podobnou.
b) no ja se zítra mrknu na plechovku na označení...ale je to normální barva..jako že sem si ji nenechával míchat
Z coho je ta cira optika vpredu?Ako robota vizera byt urobena dobre ale podla mojho vkusu to rozhodne nie je.My z Kosic vyznavame trocha iny styl uprav ale ked sa to paci majitelovi....
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
jo máme takovou partu lidiček -já, fuksa tomáš,milda,pajas 1600,pavel-všichni jsou z ladafora fotky máme v sekci kulatá řada 2103 jak z praku a hranatá řada-rosťova 2105 tak jestli nechceš jezdit s námi ?já vím že to máš trochu z ruky ale kutná hora není zas tak dalekoMiichaal píše:do jaké party?rosta píše:a nebyl jsi tento týden náhodou v moravanech u holic?
neopičim se..já to měl dřív:-)))
jinak v Moravanech jsem 100% nebyl
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Máš to pěkné
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska