Neobvyklé příhody- různé
Moderátor: Moderátoři
Já jsem asi před 2 měsíci přihlašoval tažné, které je na pevno, nejde sundat ani za pomocí klíče, ani bez a více méně bez problému. Sice se trochu divili, ale když jsem jim řekl, že jsem to právě koupil, tak jenom mávli rukou a přihlásili.
►Stodolní II◄
Expedice Estonia 2010
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.
Octavia combi 1,9tdi
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1998 až 5.3.2012 prodáno
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1996 - 19.2.2012 až 20.2.2012 prodáno
Vaz 2107 1,5 AXTEC, LPG r.v.1995 - 3.6.2008 až 3.6.2008
Expedice Estonia 2010
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.
Octavia combi 1,9tdi
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1998 až 5.3.2012 prodáno
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1996 - 19.2.2012 až 20.2.2012 prodáno
Vaz 2107 1,5 AXTEC, LPG r.v.1995 - 3.6.2008 až 3.6.2008
....u nas plati to co cmelak napisal, snad len doplnim, ze este stale sa da prihlasit aj tazne "na pevno", ale toto muselo byt zapisane na danom vozidle este v dobe ked toto nariadenie neplatilo. A u novych TZ samozrejme mat certifikat o montazi u sposobilej firmy.Ivo píše:Já jsem asi před 2 měsíci přihlašoval tažné, které je na pevno, nejde sundat ani za pomocí klíče, ani bez a více méně bez problému. Sice se trochu divili, ale když jsem jim řekl, že jsem to právě koupil, tak jenom mávli rukou a přihlásili.
...a ja pako som si doteraz vsetky montoval sam , ale ked sa chce zatial vsetko ide
Tak mám pocit, že o bezpečnosti škody felicie nemůže být pochyb: http://www.novinky.cz/clanek/137822-po- ... lechu.html ten řidič přežil....
......pokial prezil, tak zazrakom. mimochodom aj ten nakladak to neobislo len so skrabancami. PS: zigulik na mieste tej feldy by asi nevyzeral dvakrat lepsie.Miči píše:Tak mám pocit, že o bezpečnosti škody felicie nemůže být pochyb: http://www.novinky.cz/clanek/137822-po- ... lechu.html ten řidič přežil....
akorat ridic by nevypadal peknegogo píše:......pokial prezil, tak zazrakom. mimochodom aj ten nakladak to neobislo len so skrabancami. PS: zigulik na mieste tej feldy by asi nevyzeral dvakrat lepsie.Miči píše:Tak mám pocit, že o bezpečnosti škody felicie nemůže být pochyb: http://www.novinky.cz/clanek/137822-po- ... lechu.html ten řidič přežil....
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dnešní momentka z LTM . Tak to dopadne když se při odbočování doleva přes protisměr nepodíváte do spětného zrcátka .To fá táhlo jiné auto a při odbočování do nich narazila motorka .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
hm...nepěkno
ale koukam...neobvyklé příhody, poslední příspěvek Saša...já už jsem se těšil, že jsi konečně hobloval sedačkou asfalt, a ono "jen" tuto
ale koukam...neobvyklé příhody, poslední příspěvek Saša...já už jsem se těšil, že jsi konečně hobloval sedačkou asfalt, a ono "jen" tuto
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Ja tech prihod ze mam tolik,ze bych to sem ani nestacil psat.Az si poridim do kamionu notebook,tak pri dlouhych pausach neco sesmolim....pokud tedy v brzke dobe neprejdu na bus,tak jak to mam v planu.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
- Křečík Barbuška
Lidi včetně mě jezdí jako prasata, někteří jsou, ale nadprasaty. Tento víkend jsem on-line málem viděl čelní střet Tigry s Tranzitem, nejdříve "udělal" mě na plné a pak o sto metrů dál si ten blbec nevšim dodávky v protisměru. Pěkně se mu pak hulilo od kol, (doufám, že si je aspoň zničil kretén), ale nepoučil se a o pár metrů dál zase bral hlava nehlava, pako. Dnes jsem se téměř lízál špígl na špígl s jakýmsi měďourem, protože mu jeho půlka byla asi málo a o kouscích motorkářů se nebudu ani vyjadřovat. Jen tak dál s důchodem stejně nepočítám.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
o motorkarich mi ani nemluv, sotva vylezlo slunko zase vyvadeji na cestach jak pomateni, nepotkal sem ani jednoho ktery by jel aspon trochu jako clovek, vsichni se srali mezi auta, je jedno jestli o metr nebo centimetr, proste jede.. nejvic me dokaze dozrat jak jedu pres vesnici 55-60 a on se zamnou zacne vztekat, blikat, troubit ze chce jet, no to by me *eblo.. to ho schvalne jeste nepustim hajzla..
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
- Michal Pokorný
Jo, motorkáři ...... Zrovna minulý týden jsem měl jednu luxusní , naštěstí úsměvnou, historku.
Křižovatka ve tvaru písmene Y ale, z mého pohledu, vzhůru nohama ( pro názornost zde : http://www.mapy.cz/#x=132709808@y=13714 ... _145639297 )
Ulice Nerudova přecházející v ulici Jungmannovu je hlavní a ulice Riegrova je vedlejší. (pro tuto věc to není důležité, ale dodám, že Nerudova je jednosměrka ). Jel jsem z Nerudovky do Jungmanky , přede mnou ještě nějaká Fabia a za mnou asi tři auta . V ulici Riegrově - na STOPce- motorkář , zřejmě se mu nechtělo čekat a docela rázně vyrazil s úmyslem z boku se vecpat mezi mě a tu Fábii. ALE (na fotomapě je to trochu vidět - v ulici Jungmanově je první dům po levé straně a u něho je přechod pro chodce) a před tímto přechodem ta Fabia zastavila, jenom že jak se ten motorkář soustředil na to vecpání se mezi nás, tak si asi nevšiml, že po přechodu někdo jde a že Fabia brzdí a solidně to do ní zezadu narval. Jak to do ní šťouchnul tak se mu stočilo kolo, padnul na bok a ještě kus po tu Fábku zajel. Fabka měla zničený asi jen zadní nárazník. Motorkář vylezl po svých zvedl se a vytáhl motorku - solidně zdemolovaná.
Mezi tím už ovšem vylezl pán z Fabie a označoval ho slovy, která nepatří zrovna mezi nejslušnější.
Ten motorkář čuměl jak tele a stál tam nad tím jak nad rozlitým mlékem
Křižovatka ve tvaru písmene Y ale, z mého pohledu, vzhůru nohama ( pro názornost zde : http://www.mapy.cz/#x=132709808@y=13714 ... _145639297 )
Ulice Nerudova přecházející v ulici Jungmannovu je hlavní a ulice Riegrova je vedlejší. (pro tuto věc to není důležité, ale dodám, že Nerudova je jednosměrka ). Jel jsem z Nerudovky do Jungmanky , přede mnou ještě nějaká Fabia a za mnou asi tři auta . V ulici Riegrově - na STOPce- motorkář , zřejmě se mu nechtělo čekat a docela rázně vyrazil s úmyslem z boku se vecpat mezi mě a tu Fábii. ALE (na fotomapě je to trochu vidět - v ulici Jungmanově je první dům po levé straně a u něho je přechod pro chodce) a před tímto přechodem ta Fabia zastavila, jenom že jak se ten motorkář soustředil na to vecpání se mezi nás, tak si asi nevšiml, že po přechodu někdo jde a že Fabia brzdí a solidně to do ní zezadu narval. Jak to do ní šťouchnul tak se mu stočilo kolo, padnul na bok a ještě kus po tu Fábku zajel. Fabka měla zničený asi jen zadní nárazník. Motorkář vylezl po svých zvedl se a vytáhl motorku - solidně zdemolovaná.
Mezi tím už ovšem vylezl pán z Fabie a označoval ho slovy, která nepatří zrovna mezi nejslušnější.
Ten motorkář čuměl jak tele a stál tam nad tím jak nad rozlitým mlékem